נודע לי אתמול שאני בהריון, בעלי בעזה ואין לי דרך ליצור איתו קשר

מתרגשת בת 28 | כתבה את השאלה ב-28/07/14 בשעה 12:22

בוקר אור לכולם
בעלי נקרא לצו 8 לפני כשבוע..
לאחר איחור במחזור נודע לי אתמול שאני בהריון. ארוע משמח לכל הדאות. אך לצערי אין לי אפשרות לעדכן אותו על כך :(
לקחו להם את הטלפונים ולא שוחחתי איתו מזה שלושה ימים....
אני מרגישה שאני חווה את ההתרגשות לגמרי לבד ולא יכולה לשתף את אהובי בנושא ההריון של שנינו...
אני יודעת שאין לי אפשרות כל כך ליצור כל קשר עם מי שבסביבתו..
רק רציתי לשתף :)

עדכון ממתרגשת, שואלת השאלה 2014-08-02 01:45:48

התרגשתי לראות את התגובות שלכם ואני מרגישה שאני חייבת לכם עדכון...
אתמול בעלי יצא להתרעננות ויצר קשר מזה הרבה זמן. שלחתי לו בהודעת וואטסאפ תמונה של הסטיק עם שני קווים...
כשהתקשר, הוא לא יכל להפסיק לבכות מהתרגשות. את רוב השיחה "ביזבזנו" על בכי משותף :)
הוא אמר שזה הדבר שיגרום לי להמשך מורל גבוה בימים קשים אלו שחבריו מסביב נפגעים...
מקווה שהמלחמה תסתיים בקרוב והוא יחזור הבייתה ללוות את ההריון שלנו ואת הפיכתינו להורים...
תודה רבה שוב על תגובותיכם. אני מאושרת :)
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"