התחיל לדבר איתי אבל לא מציע לי לצאת, לא מבינה למה, איך להוביל לזה את השיחה?

L בת 24 | כתבה את השאלה ב-05/01/23 בשעה 16:35

היי, מעניין אותי מה אתם תחשבו על הסיפור

התחלתי השנה ללמוד ובטעות נכנסתי לקבוצת וואטסאפ של קורס שאני בכלל לא לוקחת כי המרצה שאני לומדת אצלו מלמד גם את הקורס הזה (זה קורס בפקולטה אחרת בכלל)
והיא לא הייתה הכי פעילה ופתאום לפני כמה ימים התחילו לדבר שם ולא הבנתי על מה הם מדברים ופתאום אחרי כמה הודעות הבנתי שזאת פשוט קבוצה של תואר אחר בכלל וכתבתי להם שזאת פאדיחה שלי ויצאתי מהקבוצה
ואז פתאום בחור אחד מהקבוצה שלח לי הודעה בפרטי וצחק איתי על זה והתחיל לשאול אותי מה אני לומדת ומפה לשם השיחה ממש ממש זרמה והוא היה נשמע ממש אחלה, ויצא שהתכתבנו ככה במשך כמה ימים, אבל השיחה לא התקדמה לשום מקום!
זה היה נראה מספר פעמים שהוא מגשש לכיוון של להזמין אותי לצאת, אבל ברגע שעניתי לו הוא כאילו לקח צעד אחורה.
נגיד, הוא שאל אם אני אוהבת לראות הופעות אז חשבתי שהוא רוצה להזמין אותי להופעה ואז ברגע שאמרתי לו שכן הוא אמר שגם הוא ואז השיחה פשוט המשיכה משם, או שבהקשר אחר הוא סיפר על משהו מגניב שיש לו ליד הבית ואז דיברנו על זה ולמרות שהראיתי התלהבות הוא לא הזמין אותי לבוא לראות...
בקיצור זה מרגיש שהוא כל הזמן כאילו מנסה לגרום לי להזמין אותו (למשל- שאני אגיד לו שאני אוהבת הופעה ובו נלך, או שאני אגיד לו יאללה אז מתי אני באה לראות את הדבר המגניב שליד הבית שלך) אבל מהצד השני אני חושבת לעצמי שאם היה לו אומץ להתחיל איתי שיחה אז למה שלא יהיה לו אומץ להזמין אותי להפגש? ואז שוב מהצד השלישי- אז למה בכלל התחלת איתי שיחה והמשכת אותה אם אתה בכלל לא מעוניין?

בקיצור כמו שאתם רואים אני די מבולבלת מכל העניין ולא ממש יודעת אם הוא בכלל רוצה לצאת איתי

ובכל מקרה אני אשמח לשמוע גם ממכם איך אני יכולה להוביל את השיחה ככה שהוא יבין שאני כן מעוניינת שנפגש פנים מול פנים (מבלי לבקש ממנו ככה בצורה ישירה כי זה ממש מביך אותי לצערי, אני מנסה להתגבר על זה ורציתי גם באמת להציע לו שנפגש כבר אבל זה פשוט לא מצליח לי...)

מה אתם חושבים?

נשמע שהוא רוצה אבל מתבייש להציע ישירות

לא כל כך ברור אם הוא רוצה או לא

הוא לא רוצה, לא משנה כמה הוא ביישן הוא עדיין היה מזמין אותך