גדול ממני וגרוש, כל פעם שעזבתי בסוף חזרתי והוא לא משחרר ממני, איך להעיף אותו?

אניטה בת 38 | כתבה את השאלה ב-09/01/23 בשעה 13:38

הייתי בקשר עם מישהו אותו הכרתי באתר הכרויות .אכן גרוש .מבוגר ממני בב11 שנה. אבל כל אימת שנפגשנו למחרת מחרתיים היה נעלם לשבועייפ לערך
כמה פעמים סלחתי כי תחילה חשבתי שלא מתאים. אבל הוא היה מתוחכם וביקש וביקש והתחנן שנחזור.
בקיצור עברה שנה של הקשר לא משהו והחלטתי לעזוב.
כעבור חודשיים שלח ברכה ופרחים ליום הולדתי ושוב..... חזרתי אליו.. במקביל היה נמצא באתרי הכרויות ..... למותשכבר רבנו על כך המון ...נתן לי תחושה שמאוהב בי.... עבר זמן וסופסוף הבנתי שבאמת הוא מנהל קשר עם אחרת וזה קשר נורמטיבי- בו בני משפחה מכירים את הגברת.... לי לא הכיר אף קרוב משפחה לא חברים... שזה אינו אלא השפלה...
אני אישה משכילה נראית מצויין אבל מבחינה כלכלית ... אפשר לקרוא לי תפרנית... הוא עש היום לא עוזב וממשיך לכתוב לי להתעניין לבקשלהפגש אבל ככה- על הדרך לא בסופי שבוע . איך להעיף אותו?