בת הזוג עשתה בדיקת קולפוסקופיה כמה ימים לפני שגילתה על ההריון, זה יכול להשפיע?

רן בן 37 | כתב את השאלה ב-08/03/23 בשעה 13:32

בת הזוג שלי הלכה לבדיקה קולפוסקופיה מאחר ובעבר היה לה סוג של פפילומה.. שעברה. אבל הלכה לבדיקה שגרתית. הבנו שבבדיקה הזאת כדי לראות אם יש נגעים של זה שמים חומצה אצטית או יוד, במקרה שלה כנראה שמו חומצה אצטית כי היא אמרה שהמים בבקבוק היו שקופים כאלה, אז מניחים שזה זה.

העניין הוא כזה, היא הלכה לבדיקה לפני שידעה שהיא נכנסה להיריון. ממש בימים הראשונים. כלומר, נגיד נקלטה לפני 10 ימים, היא הלכה אחרי 5 ימים לבדיקה הזאת. השאלה היא האם החומצה אצטית שמטפטפים כדי לבדוק יכולה להשפיע על העובר, בגלל שזה ממש ההתחלה, האם יש איזשהו משהו שבחומצה אצטית יכולה להשפיע, בנוסף האם זה קרוב או רחוק מהחלק הפנימי של הרחם עניין הטפטוף והבדיקה עצמה.

אשמח לתשובתכם המלומדת.
תודה!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"