היו קורים בנינו דברים מיניים וניתקנו קשר,לא מפסיק לחשוב עליו בקטע הזה, מה לעשות?

שום שם בן 15 | כתב את השאלה ב-30/03/23 בשעה 15:42

היי:) אני נער בן 15 בכיתה י ואני חייב עזרה. ביסודי היה לי חבר הכי טוב שהיינו כל הזמן נפגשים. כשהייתי בא אליו היו קורים דברים.... מיניים? לדוגמא, הוא היה עולה עליי ומתיישב עליי או משחק לי עם היד או עושה כל מיני דברים בסגנון מיני. בתור ילד בן 7-8 לא ידעתי כלום בנושא הזה אבל אני כן יודע שזה עשה לי משהו. מאז בערך כיתה ז-ח אני לא מפסיק לחשוב עליו בקטע מיני. בסוף כיתה ט ניתקנו קשר מסיבות כאלה ואחרות ואני לא יודע מה לעשות. כל פעם שאני מנסה לאונן ולא מצליח אני חושב עליו וזה עובד. אני לא מפסיק לחשוב עליו בקטע של מיניות וסקס ודברים כאלו וזה באמת ככ מדליק אותי, חשבתי על לפתח את הקשר שלנו. בימי חמישי (אני כותב את זה ביום חמישי) יש לי שיעור גיטרה עם מורה ויש לו שיעור מיד אחריי, כך שיוצא שאני נפגש איתו לכמה דקות. המורה יוצא לפעמים בין תלמיד ותלמיד כך שיש לי זמן לבד איתו כמה דקות. מה אני צריך לעשות??? לספר לו? לנסות לפתח את זה? או לשכוח מזה? אני באמת עובד עצות בבקשה תעזרו לי

מה לעשות??

להגיד לו

לשכוח מזה

לראות אם זה יכול להתפתח למקום מיני

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"