מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 366121
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

יש בנינו מבטים ועומדת לעבור למקום שהוא נמצא בו הרבה,איך לגרום לזה לא להיות מביך?

שירה בת 17 | כתבה את השאלה ב-05/04/23 בשעה 22:14

אני עובדת קניון בדוכן במרכז הארץ- ופשוט יש איזה עובד של חנות שהיא קצת רחוקה אבל עדיין קצת קרובה ככה שאפשר לראות מהחנות שלי את הכניסה שלהם- ופשוט בדרכ הוא לא עובר הרבה ליד הדוכן שלנו, וכאילו הוא ממש לא מסתכל על העובדות של הדוכן ולא יוצר שום קשר עין עם אף אחת.
עכשיו קרה פעם אחת שהייתי בדוכן לבד ופשוט הוא עבר כמו תמיד סתם ככה ליד הדוכן, אבל כאילו הייתי בשיחה בטלפון והסתכלתי עליו תוך כדי ופשוט כאילו הסתכלנו סוג של אחד על השנייה- יצרנו קשר עין, אבל לא ממושך כי כאילו פשוט הסתובבתי לצד השני.
עכשיו הוא שוב עבר ליד הדוכן ואז כזה מה שגרם לי פתאום להרגיש אליו משהו זה שכשהוא עבר תוך כדי עבודה, פתאום כאילו המבטים שלנו התנגשו ואז שנינו הורדנו מהר את המבט כאילו לכיוון אחר- למרות ששוב, הוא תמיד כזה אחד שלא יוצר קשר בדרכ עם הבנות של הדוכן.
היום למשל הוא עבר שוב, אבל כאילו עכשיו כל פעם שהוא עובר הוא מתעסק בטלפון וכאילו לא מסתכל ימינה או שמאלה.
ובפעם השנייה שהוא עבר היום הוא כאילו הקשיב להקלטה בטלפון או משהו כזה, ויצא שהסתכלתי עליו ואז הוא הסתכל סתם ככה על הדוכן ויצא שהוא כאילו קלט שהסתכלתי עליו וזה מביך אותי ברמות, כי כאילו זה לא שהוא נראה מעוניין או משהו כזה וזה לא שהוא יוצר שייח הוא בא לקנות מאיתנו, כאילו הכול כזה סטטי ופשוט כאילו חוץ מהמבטים לא קורה כלום.
עכשיו אני בקרוב עוברת לדוכן אחר, שאני יודעת שהוא אוהב את החבר'ה שם אז הוא נמצא שם הרבה, בקיצור איך לגרום לזה שהסיטואציה לא תהיה מביכה וכאילו סוג של לשבור קרח כזה ושלא יחשוב שאני מוזרה שבוהה בו.
סליחה על החפירה אבל באמת אשמח שתעזרו לי, כי כשיש בנים שמעניינים אותי אני לא מתנהגת רגיל וכאילו קשה לי להתנהג בספונטניות לידם, ואני אפילו לא בטוחה שאני רוצה אותו, פשוט באלי לשמור על הכבוד שלי.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות