רע לי בצבא, מרגישה שניסיתי בכל הכוח ופשוט לא מסוגלת יותר, אשמח לחיזוקים..

חיילת בת 20 | כתבה את השאלה ב-17/05/23 בשעה 19:36

רע לי בצבא
התגייסתי במרץ 22 בתור חיילת בודדה (האבא נפטר ולא בקשר עם אמא שלי) ומאז עברתי כל כך הרבה לקצת מהשירות הזה
היתי צריכה להתגייס ללוחמה וקבן פסל אותי ונתן לי קה״ס(קשיי הסתגלות)
קיבלתי טירונות במחווה אלון ובמהלך הטירונות עשיתי מיונים לשבס ונפסלתי
קיבלתי שיבוץ של מאבטחת בבסיס מסויים ולא אהבתי את השיבוץ של הבסיס אז עשיתי שם קצת בעיות בשביל שימצאו לי תקן בבסיס אחר שרציתי
אחרי חודש של עבודות רסר מצאו לי תקן
עברתי לבסיס שרציתי בתור סמבצ״ית במשך חצי שנה וסבלתי כל רגע בתפקיד הזה
אחרי חצי שנה בגלל בעיות משמעת נשפטתי והודחתי מהתפקיד בחמל
עברתי לעבודות רסר ביחידה ובסוף ירדתי להיות מאבטחת מתקנים ביחידה במשך חודשיים
ובמשך חודשיים סבלתי מכל היחס המזעזע מהמפקדים מהקצינים
במהלך כל הזמן הזה התפרץ לי אקנה מטורף מרוב כל הסטרס והלחץ ברמה שלא יכלתי להסתכל על עצמי
השמנתי עשר קילו
חזרו לי התקפי חרדה שהיו לי בגיל קטן
נכנסתי למצב כלכלי הכי גרוע שהיה לי בחיים , לא היה לי חשק לעבוד
הלכתי לפסיכאטרית אזרחית שכתבה באבחנה שיש לי חשד לדיכאון
קיבלתי קבנית שלא כל כך נענתה לבקשות שלי(ביקשתי לראות פסיכאטר לקבל כדורים לחרדות)
לא רציתי להשתחרר מהצבא כי פחדתי מה יחשבו ויגידו הסביבה ולא חשבתי על זה רק רציתי עזרה
הכל היה כל כך נורא והחלטתי להגיש טופס 55
אחרי חודש אישרו לי אותו והציעו לי בסיסים והחלטתי לוותר על הטופס כי נשאר לי שנה ולא רציתי לעבור מפחד להסתגלות חדשה
במהלך החודש פרץ לי רכב לבסיס (משהו שקורה לכל מאבטח מתקנים ביום יום) ונשפטתי והודחתי גם מהתפקיד הזה
הוחלט לקדם לי את ה55 ולחייב אותי לבחור בסיס תוך 10 דקות מסיום המשפט
בחרתי בסיס שהמליצו לי עליו
ותוך שבועיים עברתי לשם (בסיס שהוא שלוש שעות מהבית שלי)
הייתי כל כך מושחרת שאפילו לא רציתי לשמוע על הבסיס ואחרי גימלים של שבועיים הגעתי לבסיס
הבסיס באמת מושלם מבחינת האנשים , מבחינת הסגל ומבחינת התפקיד אבל אני מרגישה כבר מותשת נפשית שאני לא מסוגלת יותר להתחיל הכל מחדש, אם זה לספר לכל הסגל את הסיפור חיים והצבאי שלי מההתחלה
ופשוט נמאס לי מהכל, היציאות קשות כי אין לי זמן לעבוד והמינוס בבנק שלי עומד על כמעט 12,000
כל המצב קשה לי והחלטתי שאני מוותרת בשיא ומבקשת קבן אבל יש לי רגשות אשמה על זה
אני ילדה טובה בסך הכל אבל כל החיים שלי נקלעתי לסיטואציות שהקשו עליי, אם זה בבית ספר או בצבא או הסיפור חיים שלי בכללי לא פשוט , ואני מרגישה שאני מנסה להשתלב אבל פשוט לא מצליחה
אני מרגישה מועקה כזו בנפש שלי כל פעם שאני צריכה לשים מדים או לישון בבסיס
מרגישה שניסיתי בכל הכוח ופשוט לא מסוגלת יותר אחרי שש תפקידים ושלוש בסיסים שעברתי אני מוותרת ורוצה לצאת מהצבא
אשמח לחיזוק..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"