כמעט כל גבר שאני אומרת לו שלא הייתי בזוגיות נרתע, זה באמת מרתיע גברים?

שיר בת 23 | כתבה את השאלה ב-09/06/23 בשעה 19:40

היי
אני בת 23 באה מבית דתי, שומרת שבת וחגים אבל לא דתייה חזקה. בשנה האחרונה התחלתי לצאת עם גברים מאתר היכרות, לפני כן לא יצא לי לצאת. כן התחילו איתי אבל לא יצאתי עם אף אחד. הייתי בקשר עם מישהו חודשיים וזה נגמר .
עכשיו כמעט וכל גבר שאני מדברת איתו ואומרת לו שלא הייתי בזוגיות הוא נרתע וישר מפרש את זה כמשהו שלילי. והשאלה שלי אם זה מרתיע באמת גברים שאני בת 23 ולא הייתי בזוגיות? אני מעדיפה להיות כנה ולא לשקר, אבל מבאס אותי כל פעם מחדש התגובה של אנשים.

הייתם נרתעים ממישהי שלא הייתה בזוגיות

לא, לא אכפת לי אני דווקא אוהב את זה

כן, כנראה יש סיבה לכך

לא, אבל הייתי חושב למה