היי
אני חיילת טרייה, כמה חודשים בצבא, עברתי טירונות וקורס והגעתי לסדיר
אני בסדיר כבר חודש פלוס
יודעת שזה לא הרבה זמן כדי לשפוט ,
אבל פשוט לא מרוצה, לא טוב לי בשירות הזה.
התפקיד: הוא ממש לא מעניין ומגוון כמו שאמרו לנו בקורס, תפקיד מונפץ ומנופח. 90% מהדברים שלמדנו שם לא שימושיים בתכלס, זה לא שהתפקיד שלי לא משמעותי, אבל אני לא נהנת לעשות אותו. אני כבר מרגישה כמו רובוט, העשייה היא כל הזמן אותו דבר עם שינויים קטנים, וזה משרדי בטירוף. כאילו אני 10% מול אנשים ו90% מול המחשב. וזה שעות של עבודה.
אני כבר מרגישה שחיקה ממנו ומהשגרה הזו.
מבחינה חברתית כן יחסית הולך לי והכרתי כמה בנות נחמדות . זה האור שלי בעצם, אני בורחת מהמשרד אליהן וקצת מתאווררת מהעבודה.
אבל אני לא יודעת מה לעשות, אני באמת בן אדם מוכשר, ואני מרגישה שדי נפלתי בין הכיסאות והפכתי לאחת הבנות האלה שעושות את העבודה השחורה והשקופה בצבא, שיש להן תפקיד די עלוב והן פשוט צריכות למלא את זה. כי צריך שמישהו יעשה את העבודה
אני גם עד היום סוחבת איזה אכזבה ממיון שלא עברתי ומאוד רציתי .
ולצאת לקצונה או פיקוד לא מעניין אותי.
אין לי מושג לאן להמשיך. להוציא פטור משירות לא בא בחשבון, אבל להחליף תפקיד אחרי שכבר עשיתי קורס? גם כל התפקידים שאולי ניתן להחליף אליהם לא לנתונים שלי בכלל, ודורשים מיונים. ככה שזה אבוד.
לגבי להחליף בסיס ולא תפקיד , אני לא ממש יודעת כי התפקיד ברוב המקומות יחסית זהה בעבודה, ולפעמים גם קשה יותר.
למלא את חובתי בשקט, או מה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות