נתתי לו צאנס וחזרנו, הוא דיבר אליי ממש מגעיל ומחק אותי מכל מקום, מה לעשות?

אין שם בת 23 | כתבה את השאלה ב-30/06/23 בשעה 11:05

טוב אז שלום אני רוצה לשאול שאלה ולהבין האם הבעיה היא בי כי זה שהוא אמר לי וניסיתי לחשוב אם עצמי
אז בעצם אני וחבר שלי נפרדנו לכמה שבועות וחזרנו בגלל כל מיני סיבות אבל בעיקר אני גם לא רציתי ךחזור בגלל שהוא היה מדבר אליי לא יפה אבל בסוף הבאתי צאנס וגם הוא לי וחזרנו ל3 ימים מה שקרה זה שבביקר הוא רשם לי בוקר טוב מותק ואז רשמתי לו בוקר טוב אמר למה בוקר טוב יבש הקלטתי לו בצחוק מה זה בוקר טוב מותק תגיד יפה שלי ואז רשם אין לי כוח להתעסק בחרא שלך תתאפסי על עצמך ונדבר יום טוב אמרתי לו מה יש לך צחקתי אמר זה לא מצחיק אותי אמרתי לו למה אתה ככה ואז אחרי כמה זמן רשמתי לו שזה לא מתאים שהוא מתנהג ככה שהוא יכול להבין ופעם הבאה לא להתנהג ככה או לבחור להתעצבן שזה לא רלוונטי מפה לשם התעצבן ואמר לי בצורה כדאת תמודדי זה לא מצחיק אותי ואז אמרתי לו שלא מתאים שיעשה עם זה משהו התקשר אליי אמר לי שלא רוצה להתעסק עם השטויות שלי והסברתי לו שלא מתנהגים ככה ואז ניתק לי התקשרתי ניתק שוב ואז חסמתי בוואצפ כי לא היה לי כול להתנהגו כזאת לא יפה ואז התקשר והתחיל להגיד לי את הבעיה שאני לא אזיין תשכל שאני סתומה אמרתי לו תדבר אליי יפה התעצבן ובצקום להביא לי לדבר רק התעצבן ודיבר לא יפה ואמרתי לו שידבר אליי יפה בסוף אמר זה היה טעות לחזור מחק אותי מכל מקום וחסם בכיתי כל היום ואני מרגישה רע למה ממשהו קטן צריך להיות ככה אולי אני הבעיה גם אם חסמתי בוואצפ מעצבים לבוא ולדבר לא יפה להפרד מגעיל ולחסום מכל מקום :(
הוא גם אמר שאני אתחרט ואתחנן אליו לפי מה שהבנתי מימנו
מה לעשות ?