עבדתי קשה כמה שנים וחסכתי 600 אלף שקל, מה כדאי לי לעשות עם הכסף?

אנונימי בן 25 | כתב את השאלה ב-03/08/23 בשעה 15:27

שלום לכולם!
לאחר שעבדתי קשה כמה שנים וחסכתי כל שקל הגעתי למצב שיש לי 600 אלף ש"ח, אני עובד באחלה עבודה וגם המשכורת שלי לא רעה אבל די נמאס לי מהשגרה שלי והייתי רוצה לשנות כיוון ולהיות עצמאי, מצד שני אני חושש להפסיד חלק או חלילה את כל הכסף שחסכתי במשך הרבה זמן.

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מה כדאי לעשות עם הכסף.

עדכון מאנונימי, שואל השאלה 2023-08-04 01:26:24

תודה רבה לכולכם על המענה ועל העזרה, אני מעריך מאוד כל אחד שהשקיע מזמנו וכתב לי עצה!
רובכם המלצתם לי על רכישת דירה וזו גם דעתם של הוריי ולכן זה כנראה מה שאעשה.
שמור עדכון

מה כדאי לעשות עם 600 אלף ש"ח?

להמשיך בעבודה שלי ולקנות דירה עם הכסף

להמשיך בעבודה שלי ולהשקיע את הכסף בבורסה

לחשוב על רעיון טוב ולפתוח עסק עצמאי

לרכוש עסק קיים שכבר עובד ומרוויח

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"