היי, אני בן אדם מפגר
אני התגייסתי במרץ 23, עברתי קורס וכרגע בשירות סדיר, יש לי שירות נוח, אני עושה יומיות, הבסיס בתחבצ 40 דקות מהבית שלי, השעות בסדר.
הבעיה שאני ממש לא אוהבת את התפקיד שלי, הוא מאוד סזיפי וקשה, לא מגוון, לא מתגמל, שוחק.
אני מתוסכלת וכל הנסיונות להטיב אותו או לעשות משימות מעניינות יותר לא עוזר כי התפקיד עצמו ביסודו פשוט לא משהו ...
והכול היה יכול להיות אחרת אם רק הייתי חכמה יותר לפני שהתגייסתי.
יש תפקיד מסוים שהוא בול בשבילי, מדובר בתפקיד מוכר עם מיונים . אבל בזמנו לא שקלתי אותו בכלל, אחרי שלא עברתי מיונים מסוימים שממש רציתי, כיוונתי לתפקיד שלי כיום, מתוך ציפייה שהוא יותר מעניין ומגוון מהתפקיד הזה שלא שקלתי. אבל זה כל כך לא נכון.
לא היה לי את כל הנתונים לתפקיד הנחשק הזה, אבל אם הייתי חכמה יותר, לפחות הייתי מנסה לערער, לשלוח מכתב. וגם את המיונים לא בטוח שהייתי עוברת , אני יודעת שזה מיון בשלבים, אבל אני חושבת שאין ממש סיבה שלא הייתי עוברת .
כל יום אני מתחרטת שלא הלכתי לתפקיד הזה. מרגישה שהרסתי לעצמי את החיים ועשיתי את טעות חיי. מבחינה מקצועית וחברתית, כמה חברים הייתי יכולה להכיר שם....
אם הייתי בתפקיד הזה, אני בטוחה שהייתי יכולה להמשיך קצונה, קבע ומה לא.
הייתי מוכנה לעשות הכול מחדש, טירונות, קורס , רק כדי לשרת בו. אני בטוחה שאם הייתי משרתת בו, השנתיים האלה היו עוברות לי בטיל.
אני חושבת שאני כל הזמן אומרת שאני שונאת את הצבא ולא מתאימה לו נטו בגלל שהתפקיד לא מתאים לי, לדעתי אם הייתי בתפקיד הזה הייתי צהובה.
מה עושים עם החיים שלי? כל הדבר הזה גורם לי להרגיש חוסר תקווה לא נורמלי . בכללי. גם בהווה וגם לעתיד שלי. ברמה שאני לא יכולה לישון בלילה בגלל זה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025