אני אדם מיני כל כך שזה כבר מפריע לי,אומרת שאני רוצה להפסיק אבל ממשיכה, מה לעשות?

סאמר בת 17 | כתבה את השאלה ב-10/09/23 בשעה 11:56

היי, אז קודם כל אני בן אדם ממש מיני. וכשאני אומרת ממש מיני זה ברמה מוגזמת שכבר מפריעה לי.
יש לי הרבה אקסים, יצאתי מזוגיות לפני 4 ימים ולפני שנכנסתי אליה הייתי שוכבת המון ברמת ה4 או 5 בשבוע.
יום אחרי שנפרדנו הלכתי ושכבתי עם מישהו שדיבר איתי באינסטגרם והוא מאותו העיר שלי ככה שזה נגיש אליי וזמין.
אני יודעת שזה לא בהכרך טוב למרות שזה כיף לי מאוד אבל אני מרגישה שאני הורסת את עצמי.
אני גם באיזה שהו מקום מרגישה שזה כבר הפך לדבר רגיל אצלי. אני ניסיתי הכל בזה באמת הכל חוץ מהדברים שאני לא אוהבת לעשות במיטה.
כל פעם שאני חווה משבר כלשהו פגיעה כלשהי ממישהו זאת דרך הבריחה שלי.
אני מפחדת שלא אדע איך לצאת מזה.
בסופו של דבר זה דבר כיף ויש בזה הרבה יתרונות ודברים טובים אבל זה הגיע לרמה שאני אומרת לעצמי אני רוצה להפסיק לתקופה ואני ממשיכה.
אל תשפטו אותי אני מבקשת ואל תגידו שאני מכורה כי זה לא ככה, אני רוצה עצות מה לעשות בשביל להפחית את זה לפחות.
תודה מראש

סאמר צירפה תמונה לשאלתה:

זה נפוץ או שמשהו לא בסדר איתי?

זה נפוץ ויש דרכים להפסיק

זה לא נפוץ ולא לגיטימי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"