ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 373117

הזמן

דווח

נהל

אני מתחילה לחשוב שאני בי וזה מבלבל אותי, איך לדעת?

אנונימית בת 16 | כתבה את השאלה ב-16/10/23 בשעה 11:36

אז עד לא מזמן די הנחתי שאני סטרייטית, אולי בגלל שאני באמת כזאת או בגלל שגדלתי בסביבה חרדית והמשפחה שלי ספציפית מאוד סגורה ונגד הדברים האלה
אבל! תמיד חשבתי על בנות מסוימות שהן נראות ממש טוב
אחרי שיצאתי בשאלה הבנתי שלא מגעיל אותי ואפילו מעניין אותי להיות פעם עם בת
אבל, מעולם לא ראיתי את עצמי בקשר רציני עם אישה, כמו זוגיות של כמה שנים וכאלה
יש לי חברה טובה שאני לא ממש יכולה להגיד שאני מאוהבת בה, או שכן, מעולם לא קרה אז אני לא יודעת,
אבל היא פשוט מעניינת אותי יותר מכולם ואני רוצה לדעת עליה יותר ואני מרגישה שהיא מבינה אותי ולא אכפת לי מכלום כשהיא בסביבה ונורא חשוב לי למצוא חן בעיניה והיא פשוט יפייפיה מבפנים ומבחוץ וחבל לי שהיא לא רואה את זה, ואני גם מקנאה לה בסתר

בכל מקרה, גם אם אני בי אני לא ממש יכולה לספר לאף אחד כי כל מי שאני מכירה חוץ מכמה חברות חילוניות שלי כולל אותה הוא ממש נגד להטב אז קודם חשוב לי להבין עם עצמי מה אני מרגישה

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2023-10-19 23:25:56

לא כתבתי אבל המחשבה הזאת משגעת אותי
האם יש דרך נורמלית לדעת מבלי לייסר את עצמי בלבטים ומחשבות?
אני מרגישה בושה ושזה משהו לא מקובל אצלנו בקהילה, זו תקופה שעוברת? זה משהו שצריך לדבר עליו? יש לי בדיוק אפס הבנה בנושא
שמור עדכון

לדעתכם אני בי?

כן

לא, את סטרייטית

לא, את לסבית

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"