שכבתי עם מעל 40 גברים, האם זה יפריע לי בעתיד?

רינת בת 24 | כתבה את השאלה ב-29/09/23 בשעה 16:24

היי לכולם, בבקשה בלי לשפוט אתם לא יודעים למה כל אחד הגיע לנקודה שהוא הגיע.
כפי שרשום, שכבתי עם מעל 40 גברים בחיי, וכרגע הפסקתי.
אני נקייה ממחלות, נבדקתי אצל רופא עור ומין וגם בדיקות דם כל 3 חודשים שתמיד תקינות.
שכבתי עם הרוב המוחלט של הגברים עם קונדום.
רציתי לשאול, האם זה יפריע להיכנס לזוגיות? כמה לגברים אכפת מזה באמת?
חשוב לציין שאני לא בעד לשקר, גם כי זוגיות שמתחילה בשקר סופה לא טוב, וגם כי מי שיצא איתי צריך לאהוב אותי על המעלות ועל החסרונות שלי.
חשוב לציין ששרירי רצפת האגן שלי מחוזקים היטב אז אין שחרור של איבר המין, גם על זה אפשר לוותר בתגובות.

עדכון מרינת, שואלת השאלה 2023-09-29 17:34:44

היי לכולם, קראתי חלק ממה שכתבתם ויש לי כמה דברים להגיד.
לא שכבתי עם כל גבר שרצה שנשכב וגם לא עם כל גבר שרציתי לשכב איתו. סירבתי בהמון נסיבות לסקס, ממש לא עם כל אחד שהיה בפוטנציה.
דבר נוסף, מעולם לא בגדתי או לקחתי חלק בבגידה של מישהו אחר (כלומר שכבתי רק עם רווקים) ומאוד מאמינה בנאמנות לבן זוג אחד.
תודה לכולם על העצות מקווה שהן ימשיכו להגיע :)
שמור עדכון

האם זה יפריע להיכנס למערכת יחסים?

אני גבר ולי זה יפריע

אני גבר ולי זה לא יפריע

אני אישה ולי זה יפריע

אני אישה ולי זה לא יפריע