הפרעות אכילה בגלל שהתחלתי להתאמן, איך להצליח להתאמן בלי להתאבסס על מה שאני אוכל?

מייק בן 17 | כתב את השאלה ב-18/10/23 בשעה 15:57

טוב אז כעיקרון אני סוגשל skinny fat
זה אומר שיש לי קצת מסת שריר ואחוז גבוה יחסית של שומן
באמת שהגוף שלי נראה ממש בסדר אבל הצדדים של הבטן שלי גדולים מידי וזה פשוט משגע אותי שזה גורם לי להיראות מוזר למרות שאני רזה
רוב החולצות לא יושבות עליי טוב בגלל זה ואני באמת מתחרפן מזה
לפני איזה שנתיים הייתי במצב יחסית רע ושנאתי ברמות את כל הגוף שלי והרעבתי את עצמי כי הייתי בטוח שאני שמן למרות שהייתי כבר בתת משקל
יצאתי מזה כבר והתחלתי ללכת לחדר כושר ואני שם בעיקר דגש על חיזוק הפלג גוף עליון בתקווה שזה ייצור מראה יותר אחיד לגוף
אני ממש חושש שזה לא יעבוד ונמאס לי כבר כל הזמן לנסות למצוא חולצות שאני יכול להתחבא בהן או לא ללכת לים ולבריכה בגלל שהגוף שלי שונה משל שאר הבנים
זה מפריע לי ברמות ובימים האחרונים ממש מתגברות אצלי המחשבות אחרי שאכלתי משהו עתיר קלוריות פשוט ללכת ולהקיא את זה
כשהתחלתי להתאמן לפני חודשיים בערך, כשעוד לא הייתי בחדכ, הייתי עושה בעיקר קרדיו וקצת שרירים והורדתי גם אפליקציה לראות מה אני אוכל ביום יום בשביל לוודא שאני אוכל מספיק חלבון ולא יותר מידי קלוריות וזה עבד עד שהתחלתי שוב סוגשל להרעיב את עצמי
נפטרתי מהאפליקציה הזאת כי הבנתי שזה לא עושה לי טוב אבל עכשיו כל פעם שאני אוכל משהו עתיר בקלוריות או בלי חלבון אני פשוט חןשב שכדאי לי ללכת להקיא את זה
מישהו יודע איך מתמודדים עם זה? איך מצליחים להתאמן מבלי להתאבסס על מה שאתה אוכל או על איך שאתה נראה?
כמו כן אם יש אנשים שהיו באותו מצב גופני כמו שלי, יש לכם טיפים?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"