פסילת מקצוע באישור הצבא בשירות המילואים, יתנו לי להמשיך או יגידו שאני לא כשיר?

מילואימניק בן 25 | כתב את השאלה ב-17/12/23 בשעה 20:08

אני משרת מילואים פעיל היום אני בשירות המילואים כבר חודשיים וכמה ימים הנני
משרת בשירות חרבות ברזל תפקידי הוא מכונאי רכב כמו שהייתי בשירות הסדיר
אני עם בעיות גב ומאוד קשה לי להתנהל ולעבוד ככה אם זה בנשיאת דברים
לטווח מסוים אם זה להרים דברים שהם כבדים בעיקרון קשה לי לעבוד פיזי
ואז כשהגב כואב לי אני ממש סובל וקשה לי אפילו לעמוד לא קל לי וקשה
דיברתי על זה במוקד המילואים באמצעות המייל והם החזירו לי תשובה
שאני יכול לעלות טפסים רפואיים בשביל שתהיה לי ועדה רפואית ולעלות
טופס ויתור סודיות אין לי ממש ידע מסוים מה זה האם תוכלו לעזור לי מה
זה אומר אשמח מאוד ולגבי הועדה הרפואית מה זה מה עושים שם אני צריך
להיות שם אני לא רוצה להפסיק את שירות המילואים שלי בגלל שאני רוצה
לפסול את המקצוע להפך אני רוצה לקבל תפקיד חדש ולהמשיך לשרת
האם תהיה לי אפשרות להמשיך או שישר יגידו לי אוקיי אתה לא כשיר
חשבתי על תפקידים אחרים אולי קורס חובשים אולי נהג טנק אולי נהג
רק"מ משהו

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

טרם נכתבו עצות למילואימניק, כתיבת עצה כעת

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"