נפרדתי מאהבת חיי ומרגישה חרטה והמון עצב על כך, איך לעבוד על הראש ולשפר את הגישה?

דנה בת 29 | כתבה את השאלה ב-08/02/24 בשעה 12:42

היי,
לפניי שנתיים נפרדתי מבן זוגי, היינו יחד כשנה. היינו כמו בן אדם אחד, כלכך אהבנו אחד את השנייה, אהבת אמת.
היו לי כמה בני זוג במהלך החיים, ארוכות או קצרות יותר. אבל מעולם לא הרגשתי אהבה למישהו כפי שהרגשתי כלפיו ויודעת שהוא הרגיש כך גם כלפיי ואף יותר.
הפרידה שלנו הייתה קשה, לאחר ריב, מהצד שלי, הרגשתי שאני לא יכולה להתמודד יותר עם משהו מסויים שלא הצלחנו לעבוד עליו, הפרידה יצרה נתק מוחלט כי לא הייתי מעוניינת לדבר. כיום כשאני מסתכלת אחורה, אני נזכרת בתקופה שלנו יחד, שהייתה התקופה היפה בחיי, הרגשתי חיה, ומאז? הכל השתנה.. אני אותו הבן אדם, אבל הבפנים שלי מאכיל אותי בתחושת אשמה וחרטה, והוא גם יודע על כך, אך לא מעוניין בקשר עימי. מאוד קשה לי לעבור הלאה, קשה לי להתפשר על זוגיות ואהבה שהיא פחות ממה שחוויתי איתו. אני מרגישה שאם אמשיך במחשבות האלו אשאר לבד לעוד הרבה זמן, ואני מאוד רוצה להמשיך הלאה.
אשמח לדרכים בהם אפשר לעבוד על הראש כדי שהמחשבות והגישה שלי ישתפרו ויביאו אותי למקום שלם וטוב יותר. אשמח להמלצות על ספרים, קורסים או פודקסטים שיוכלו אולי לעזור ממישהו שיכול להתחבר למקרה.. תודה רבה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"