גברים, כשאתם אומרים שאתם לא רוצים משהו רציני, אתם באמת מתכוונים לזה רוב הפעמים?

תלמוז בת 25 | כתבה את השאלה ב-05/03/24 בשעה 10:49

כשאתם אומרים לבחורה שאתם לא מעוניינים בקשר רציני, אתם באמת מתכוונים לזה רוב הפעמים? או שרוב הפעמים אתם אומרים את זה בשביל לא לפגוע בבחורה כי היא ספציפית לא מתאימה לקשר רציני?

עדכון מתלמוז, שואלת השאלה 2024-03-05 12:18:08

שכחתי לציין שזה קורה בעיקר באפליקציות היכרויות. הגבר לא מצהיר מלכתחילה עוד לפני שניפגשנו שהוא מעוניין במשהו רציני ושהוא רק זורם, אחרי תקופה מסויימת (דייט או יותר) אני מבינה שזה לא הולך למשהו רציני (לא צריך אפילו לדבר כדי להבין שהוא לא רציני). זה רוב הסיטואציות. אז בהערכה שזו הסיטואציה, זה קשור לבחורה או שהוא באמת לא רוצה משהו רציני?
ובבקשה אל תכתבו לי דברים כמו "את תכירי את האחד בשבילך" אני אישית בזוגיות כרגע אני שואלת בשביל כמה חברות שזה קורה להן. לי זה קרה לפני שנתיים ואני רוצה לדעת אם זו סיטואציה שחוזרת על עצמה
עוד דבר, אני מודה שהייתי עושה לייק ונפגשת רק עם גברים שנראים טופ. לא מתפשרת. אני מציינת את זה כי יכול להיות שזה דפוס התנהגות הגיונית לגברים שנראים מאוד טוב באפליקציות האלה. ולאור העובדה הזאת, אני אציין שאני לא מוזנחת והרשתי לעצמי לבחור את הגברים שבטופ כי אני בלונדינית עיניים כחולות רזה ומתאמנת. גם חברות שלי נראות מאוד טוב.
שמור עדכון

האמת?

באמת לא רוצים קשר רציני

לא רוצים לפגוע בבחורה