הזנחתי את השיניים ממש והם במצב נורא, להיפרד כדי לתת לו אופציה למצוא טובה יותר?

G בת 18 | כתבה את השאלה ב-05/03/24 בשעה 14:15

היי לכולם ,
אני בת 18 ועומדת להתגייס חודש הבא והשיניים שלי במצב ממש גרוע.
הכרתי מישהו שאני מרגישה שהוא מה שחיפשתי ושהייתי צריכה כל הזמן הזה והתאהבנו אחד בשניה אבל חוויתי תקופה של דיכאון של שנה וחצי שבה הזנחתי את חלל הפה שלי ויש לי חרדה מרופאי שיניים ככה שהגעתי למצב שאני בחיים לא מחייכת חיוך עם פה פתוח והשיניים שלי רקובות ובמצב ממש גרוע.
אני אוהבת אותו ולא רוצה לסיים את הקשר ביננו אבל אני בטוחה שהוא שם לב למצב השיניים שלי ולא אמר לי כלום כדי לא לפגוע בי אבל אני מרגישה שמגיע לו מישהי יותר טובה עם מצב שיניים ומצב כלכלי טוב , להיפרד ממנו בשביל לתת לו את האופציה למצוא מישהי יותר טובה ?
אני עומדת להתגייס בקרוב ואין לי זמן או כסף להתחיל טיפולים פרטיים כי המצב בבית לא טוב ואני משלמת לעצמי על הכל ממשכורת ממש נמוכה .
אני לא יודעת מה לעשות אני לא מסוגלת להיות ככה יותר , האם הצבא מממן טיפולי שיניים ?
טיפולי שורש , כתרים , סתימות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"