מפתח רגשות לחברה קרובה ומפחד להגיד לה ולאבד אותה, מה לעשות? לדבר עם חברות שלה?

אנונימי בן 15 | כתב את השאלה ב-18/03/24 בשעה 12:10

חזרנו לדבר לפני כמעט חודש אחרי כמה זמן שלא דיברנו, היה לנו היסטוריה מלפני שנתיים שהייתי בקטע שלה אבל לא עשיתי עם זה כלום. בכל מקרה עכשיו חזרנו לדבר והיא משתפת אותי בדברים ממש אישיים בחיים שלה דברים שהיא אפילו לא מספרת לחברות שלה, דברים נפשיים וכו׳. היא ממש מאמינה באלוהים ודיברנו על זוגיות היא אמרה שאם מישהו מאמין אז אין לי בעיה לצאת איתו ואני אמרתי שאני לא מחפש בכח זוגיות ומה שיבוא יבוא והיא אמרה הכל יכול לקרות. היא כל הזמן מסננת באינסטגרם אבל שאנחנו כן מדברים יש לנו חיבור ממש טוב. כמו שאמרתי היא מסננת באינסטגרם אבל בבית ספר היא כן יוזמת לפעמים ואנחנו מדברים קצת. אני מפחד שאם אני אדבר איתה על זה שאני רוצה אותה או שהיא לא תהיה בעניין כי היא משתפת אותי בדברים ממש עמוקים ואישיים ואני מפחד שאני בפרינדזון, או שלא יהיה לה נעים כי היא לא רוצה לאבד אותי בתור ידיד או משהו כזה . מה לעשות והאם כדאי לי לדבר עם חברות שלה עלזה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

טרם נכתבו עצות לאנונימי, כתיבת עצה כעת

עוד ממדור "מתבגרים"