האקסית שלי זרקה אותי לפני יותר מחצי שנה ואני עד עכשיו סובלת מזה,למה אני עוד ככה?

נופר בת 19 | כתבה את השאלה ב-25/03/24 בשעה 11:44

אז ככה נזרקתי לפני מיותר חצי שנה בצורה נוראית לא קיבלתי הסברים לא תשובות לא תירוצים פשוט כלום
ומאז אני סבלתי מאוד מאוד ברור שזה כבר לא באותה רמה אבל זה עוד שורף
אני קיבלתי סיוע חיצוני גם מחברות אבל לחשוב על זה שאהבת נפש שבאמת אהבתי נתתי הכול אהבתי כמו שלא אהבתי בחיים למרות שהיא נרקיסיסטית ולא יציבה כמובן שראיתי את זה רק בשלב מאוחר
השאלה שלי כזאת
למה אני עוד סובלת מזה למרות שאני יודעת עד כמה היא נוראית לי ובכללי ?ועד מתי אני עוד יזכר בה ?ולמה היא עשתה את זה פשוט ככה בלי פתאום? אני יודעת שהייתי קצת תלותית בקשר הזה אני לא ישקר אבל זה הסיבה ?