חושב שהתאהבתי ביזיז וזה הדבר הכי נורא שיכל לקרות,רוצה לנתק קשר, איך לעשות את זה?

מתוסבך בן 23 | כתב את השאלה ב-18/04/24 בשעה 14:51

קשים ואגיד שזה הולך להיות ארוך אז מצטער, אז ככה, אני והוא הכרנו בחטיבה ולא ממש סבלתי אותו הוא היה די ברברי וילדותי, אחרי כמה שנים הוא התחיל להסתובב עם אחד החברים שלי ולאט לאט נכנס לנו לחבורה. עם הזמן אני והוא ממש התחברנו ברמה של להסתובב ביחד כל יום כל היום ואחרי כמה זמן התחלתי להרגיש שיש בינינו מתח מיני כזה ומשיכה משהו שלא הרגשנו עם שאר החברים שלנו. ויום אחד זה קרה אני והוא ישבנו לבד שתינו ועשינו ואיכשהו זה פשוט זרם ושכבנו. מאז זה הפך למשהו קבוע, התדירות הייתה משתנה היו תקופות שזה היה קורה כל יום ותקופות של פעם בשבוע אבל זה אף פעם לא באמת נגמר. וככה זה היה במשך שנים, היינו יושבים עם החברים שלנו וברגע שכולם הולכים ואנחנו נשארים לבד היינו שוכבים. עכשיו בהתחלה לא ידענו להגדיר את עצמנו כהומואים או בי סקסואלים אמרנו לעצמנו שזה רק כי אנחנו חרמנים ואין איזה בחורה להזרים. עברו שנים, ועם כל שנה אני והוא רק התרחקנו בקטע חברי יותר ויותר בהתחלה הוא הפסיק להיפגש עם החבורה ונשאר רק איתי בקשר ולאט לאט הקשר שלנו הפך פחות חברי ויותר רק למטרת מין. ואני בהתחלה הייתי די סבבה עם זה אמרתי אני לא יכול להכריח אף אחד להיות חבר שלי. אבל אז התחלתי לחשוב עליו מלא, אם הוא ישלח לי היום הודעה אם הוא לא ישלח אם הוא חושב עליי אם הוא רוצה לשכב איתי. הוא ממש שונה ממני הוא מצידו לסנן אותי אם לא מתאים לו לענות עכשיו והוא גם לא יענה אחרכך ואני ישר עונה לו ברגע שהוא שולח הודעה, ויש לו קטע שברגע שהוא גומר אז הוא פתאום כבר לא בעניין שלי כאילו הוא לא חרמן אז הוא לא יכול לגעת בגבר וזה גורם לי לחשוב שאולי הוא שוכב איתי רק מחרמנות והתפשרות שאין איזה בחורה בסביבה להזרים במקומי. מה שאני בא להגיד זה שפעם זה לא היה מפריע לי כי הוא לא באמת עניין אותי אבל היום אני פשוט חושב עליו כל הזמן וזה כבר מתפרש אצלי בעצבים כלפיו למרות שהוא לא אשם בכלום הוא אפילו לא מודע למה שאני מרגיש. וזה מפחיד אותי כי אני מרגיש שאני באמת מתאהב בו וזה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לי. גם אם הוא היה בקטע שלי זה לא היה יכול להתפתח לכלום כי הוא בא ממשפחה וסביבת חברים מאוד הומופובית ופרימיטיבית והוא בחיים לא יצא מהארון גם הוא יצטרך לסבול כל החיים. אין כמה שאני לא רוצה לנתק ממנו קשר אני מבין שזאת האופציה היחידה שבה לא אפגע. אז איך עושים את זה? איך מנתקים מישהו מהחיים ומספיקים לחשוב עליו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"