כל חלונות הדירה אטומים וזה מדכא אותי מאוד והבית מאוד מחניק, איך להתמודד?

שלג בת 20 | כתבה את השאלה ב-20/04/24 בשעה 18:29

כל חלונות הדירה אטומים, אי אפשר לראות את הבחוץ ובקושי חודר אור שמש דרכם. זה עושה אותי מאוד מדוכאת. הדירה היא בשכירות אז אין מה לעשות לגבי זה. אני מתגעגעת לחדר הקודם שלי, היו לי שני חלונות גדולים ושקופים ויכולתי לראות את העצים, השמיים והשקיעה, הגשם, הציפורים, הבניינים והרחוב.. והשעות ביום שהשמש הייתה חמימה והקרניי שמש היו ישירות על המיטה או השולחן שלי. הייתי נהנת מהחמימות כמו חתול ב"מקלחת שמש". עכשיו אני לא יכולה לראות כלום דרך החלון שלי וכמעט שום אור לא נכנס דרכו. הוא אטום לגמרי. מה אפשר לעשות? בעלי הדירה לא רוצים לעשות רשתות ואמא שלי חתמה על חידוש חוזה. אני ממש שונאת את הדירה הזאת ואין לי אפשרות כלכלית לעבור החוצה ולהיות עצמאית.
זה ממש משפיע עליי ואני מרגישה נורא מדוכדכת בגלל זה, אמא שלי אומרת שפשוט לצאת החוצה יותר.. אבל אני טיפוס של בית ואני לא יוצאת הרבה. אני אוהבת לצפות בעולם מהפינה הבטוחה שלי בבית. לגבי לפתוח את החלון, אם אני פותחת אפילו רק טיפה כדי להכניס קצת אוויר או בשביל לראות נוף אז צועקים עליי שיכנסו גוקים. הבית גם מאוד מחניק כי שום אוויר לא נכנס. יש עצים קרובים לבניין אז אם פותחים יכנסו גוקים, יתושים, עכבישים, עטלפים ויונים.. אני לא יודעת מה לעשות. מישהו גם גר בדירה כזו? איך אתם מתמודדים?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "