החדר שלי קטן עם קירות שבורים ומרגיש שלא אוכל למצוא ככה אהבה, מה דעתכם על מצבי?

אנונימי בן 22 | כתב את השאלה ב-22/04/24 בשעה 10:31

אני בן 22 ושהייתי נער בחורות היו שולחות לי הודעות מהבוקר עד הערב כי הייתי מעלה מלא סטורים ובכללי נראה מאוד טוב, לא עשיתי עם כל הבחורות האלה כלום כי תמיד התביישתי להביא אותם אליי הביתה לחדר שלי וחשבתי שהבחורות האלה תמיד ישארו, חסמו לי את האינסטגרם לפני שנתיים בערך והיה לי מלא עוקבים וגם תמונות אז עכשיו פתחתי חדש וזה נראה פקטיבי בכלל. החדר שלי זה 2 מטר על מטר וחצי עם קירות שבורים כמעט בכל מקום, מיטת יחיד ובלי דלת עד היום עם טלוויזיה בגודל 30 אינץ כי אין מקום ליותר גדולה, כרגע חוסך לדירה משל עצמי אבל הפואנטה פה זה שעד עכשיו שכבתי עם משהי אחת ולא היה לי אף פעם חברה , זה לא היה אצלי בבית וזה היה אחד הגרועים הייתי שיכור מת ואני לא זוכר כלום בכלל.
לאחרונה התחלתי לחשוב על אהבה הרבה ושאני רוצה משהי רצינית אבל כל עוד החדר שלי כמו שהוא נראה אני לא יוכל למצוא אהבה בחיים ואני רוצה להרגיש מזה להיות נאהב, נמאס ללכת לישון בודד..
למשהו יש רעיון איך לפתור את זה? כי חשבתי המון וחוץ מלעבוד מלא עד שיהיה לי כסף לדירה שזה יקח חצי שנה או קצת יותר..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"