הביטחון שלי תמיד עולה ויורד ומשתנה בהתאם לסביבה וזה מעייף, איך לשנות את זה?

טהר בת 18 | כתבה את השאלה ב-28/04/24 בשעה 21:52

אז ככה כשהתחלתי תיכון הביטחון שלי ירד קיצוני מילדה מאוד מקובלת מהיסודי נהייתי בנאדם שמתבייש להסתכל בעניים מאדים כשאומרים דברים מסויימים ביקורת עליי או דברים מיניים או שבזמן פעילות חברתית שצריך לדבר מול כולן זה הייה לי נורא קשה ,עם הזמן התחלתי לרקוד הריקוד פיתח בי את הביטחון בכוחות שלי אבל עדיין אני עם כל הבנות בסטודיו מראה כלפי חוץ שאני לא ביישנית אבל אני מאמינה שרואים את זה שומעים את זה בקול שלי שפתאום נהיה ביישן ואני לא מצליחה לשאול שאלות מול כולן בשיעור בסטודיו ואני כל הזמן חושבת על כמה שאני רוצה לצאת הכי טובה ובסוף אני יוצאת מבואסת
הביטחון שלי תמיד הייה עולה יורד עולה יורד הוא משתנה בהתאם לסביבה זה מעייף.. איך משנים את זה?
אני רוצה לעמוד להיות בטוחה במי שאני להיות מסוגלת לטעות לדבר מול כולן לחשוב צלול כשאני מדברת מול כל הכיתה זה מעייף מקווה שהביישנות שלי תעלם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"