חברה ממש טובה פוגעת בי, לא רוצה לאבד אותה אבל מתקשה להכיל את זה עוד, מה לעשות?

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-28/04/24 בשעה 22:01

היי,
אני לא כל כך יודעת איך לפתוח את זה אבל אני אנסה.
לי ולעוד 2 חברות טובות, יש חבורה כבר משהו כמו חודש?
ניתן להן שמות בדויים, לאחת מהן נקרא דנה ולשניה נורית, תזרמו.
קיצר אני ונורית חברות כבר משהו כמו 4 5 שנים.
ואנחנו ביחד באש ובמים, אפילו שנים קודמות ששתינו היינו די מנודות נשארנו ביחד.
אני סומכת עליה בעיניים עצומות, ואני יודעת שלא משנה מה אני יכולה לספר לה הכל, וכשאנחנו רבות, הכי קל לי לבקש סליחה והכי קל לי לסלוח.

ועם דינה הקשר התחיל לפני חודש חודשיים..
בעצם יש את עינת, והיא כל הזמן הייתה אומרת לדינה להתרחק ממני ומנורית אחרת היא תנתק איתה קשר.
וברגע שעינת פגעה בדינה, אני והיא התקרבנו ממש, היא אמרה לי משהו שבחיים לא חשבתי שיצא מהפה שלה ״אני שמחה שהתרחקתי מעינת והתקרבתי אלייך״
זה ממש ריגש אותי כי היא בן אדם מאוד קר, לא כזה של חום אהבה מחמאות וחיבוקים.
ואני היא ונורית נהיינו חבורה ממש והתחלנו בצחוק לקרוא אחת לשניה בסטי, היינו כל הזמן ביחד.
נפגשנו, צחקנו, ריכלנו.
ופתאום דנה התקרבה חזרה לעינת, וגרמה לי להרגיש כאילו אני חרא והיא אוהבת את נורית יותר.
ולנורית היא גרמה להרגיש כאילו היא יותר אוהבת אותי.
אני יכולה לתת לכם 1000 דוגמאות לדברים שהיא עשתה.
אבל היא פוגעת בי ובנורית מאוד.

אז אני באמת לא יודעת מה לעשות?
מצד אחד אני מתה על דנה אבל היא פוגעת בי ואני לא מוכנה להכיל את זה יותר כי אני גם ככה נותנת כל הזמן לאנשים לפגוע בי ואז הם רואים אותי כמובן מאילו.
מצד שני אני לא יכולה לאבד אותה, זה קשה לי מדי.

ניסיתי לתת לזה מלא צאנסים ואני באמת לא יכולה.
מה לעשות?
תודה לכל העונים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"