לא רוצה אותה כבר אבל היא קופצת לי לראש הרבה, התאהבתי בה או שזה אגו מטומטם?

מבולבל בן 19 | כתב את השאלה ב-02/05/24 בשעה 18:31

אז ככה, הכרתי מישהי דרך חבר, יצאנו פעמיים, היה מצחיק זורם וכיף
בפעם השלישית שבאנו לצאת הזכרתי לה יום לפני, אמרה ששכחה וקבעה לצאת עם חברות באותו היום שהזכרתי ושלמחרת היא תקום מאוחר

בכל מקרה אני לא בן אדם שמדברים אליו ככה, גם בלי שום קשר בזמן המת בין היציאות שלנו הרגיש כאילו היא מתנדנדת ומשחקת משחקים ולא הכי התאים לי.. מתכוון למשחקים בהודעות וכל השטויות האלה..

החלטתי לחתוך עלייה ולא דיברתי איתה שבוע

יצאתי עם חברים באותו הערב שהיא אמרה שהיא שכחה וזה.. וראיתי אותה במסיבה,
הסתכלנו אחד על השניה פה ושם ולא החלפתי איתה מילה, לא התאים ופשוט ירד לי ממש ואני מרגיש בדיעבד שיצאתי ילד קטן אבל באמת שכבר לא רציתי..

אחרי כמה ימים, יוצא שוב לאותו מקום, רואה אותה שם ואמרה שלום לחברים שלי אז הבאתי לה גם חיבוק שאלתי מה קורה והלכה לדרכה,
חבר הציעה שאשלח לה הודעה שתבוא ונדבר ואני בכלל הייתי שיכור ובאמת שלא היה אכפת לי אם תבוא או לא,

ההודעה נשלחה, ראתה ולא באה ואפילו לא חזרה יום לפני.

עכשיו בכנות? לא מעניין אותי, לא מזיז ומה ש״תכננתי״ לדבר איתה זה על זה שייצא ״מגעיל״ למרות ששנינו באותו הראש לפי דעתי, לא מעבר..

ועכשיו המוח שלי נדפק, זה משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות, מצד אחד לא מאוהב בה, לא רוצה אותה, מצד שני קופצת לי לראש הרבה, חולם עליה בלילה וזה פשוט מטמטם אותי, החלומות בעיקר

ראיתי בהרבה מקומות שאנשים אומרים למחוק צאטים, עוקב ותמונות אבל מרגיש לי מוזר ממש
יעזור? תת מודע וכל השיט הזה

אני מהאנשים שנקשרים ממש מהר אבל באותה מידה יכולים להתנתק ממש מהר, בלי ההודעה המפגרת הזאת הכל היה אחלה אבל עכשיו זה פשוט סיפור אחר לגמרי

יש לציין שאני באמת לא מעוניין בה כבר, לא ראיתי מהשנייה עתיד איתה, פשוט היה כיף

לא מבין מה נסגר, זה אגו? אני מרגיש משהו?
אולי הרגשה של דחיה כזאת? למרות שזה בא ממני אבל פתאום חזר אליי

מה אני עושה עם זה עכשיו

מה לדעתכם? כי אני מרגיש מבולבל

סתם אגו, יעבור

התאהבת