מרגישה שפנינו לכיוונים שונים בחיים, איך יודעים אם להיפרד או להשקיע יותר?

אנונימית בת 23 | כתבה את השאלה ב-06/05/24 בשעה 15:36

בזוגיות 4.5 שנים עם בן זוג מהמם מכיל ורגיש, אני אוהבת אותו מאוד מעריכה אותו על כל מה שהוא עשה בשבילי הוא עזר לי להתרומם ממקום שהייתי בו.
הסקס מעולם לא היה טוב, שנים עבדנו עליו ניסינו הכל באמת שנינו עם ראש פתוח ומעולם לא היה לנו בעיה לפני זה עם פרטנרים אחרים אבל מרוב שהקשר שלנו חזק המשכנו למרות זאת.
בתקופה האחרונה מרגישה שפנינו לכיוונים שונים בחיים, לרצונות שונים. יש מחלוקות ואני מרגישה שהשתנו לי תפיסות ודברים בחשיבה שאני כבר לא רוצה אותם בזוגיות שלי.
שנינו התחלנו בעולם של עסקים מאוד חזק, ואחרי כמה שנים מרגישה שמיציתי והתחלתי להתחבר לעולם הרוח, פחות לרדוף אחרי כסף וחומריות ויותר ללמוד איך לחיות ברוגע שלי. ומאז אנחנו רבים לפחות פעם בשבועיים ריב פיצוצים מתלבטים אם להיפרד ובסוף בוחרים להישאר כי מה שבנינו ביחד הוא כלכך יפה. אבל שוב ושוב עולה בי השאלה האם זה הזמן לסיים את זה? איך מקבלים החלטה כזאת? כי לא רע לי כאן, אני לא סובלת. אבל אני מרגישה שאני עצורה בגללו. הוא רגיש לי מידי, העסק שלו צולע מידי, ואצלי הכל הרבה יותר יציב.
ואני רוצה גם להרגיש את היציבות הזאת מהבן זוג שלי, אני רוצה להרגיש שאוהבים אותי כמו פעם שאהבנו.
אולי זה נגמר? אולי אפשר להחיות את זה? מה דעתכם?