הותקפתי ע"י מפקד הבסיס

אנונימי בן 19 | כתב את השאלה ב-19/01/13 בשעה 14:11

שלום לכולם אני החייל שהותקף לפני 4 ימים בבסיס בצפון הארץ כמובן שאני לא אפרסם את שם הבסיס כרגע ...
כמו שקראתם אני מאחר בבוקר בגלל בעיות רפואיות של אימי ובגלל בעיות רפואיות של אבי לכן אני נאלץ לפעמים לאחר בבוקר לבסיס.

נכנסתי כמה פעמים למב"ס ומאז שבאתי לבסיס הוא ראה שחור מול העיניים שלו...

מאז שבאתי לבסיס הזה הוא לא סבל אותי הסברתי לו את כל הבעיות והוא לא התחשב כלל בבעיות רציתי ללכת למשקית תש ביחידה אבל היא עמדה להתשחרר היא הייתה בחפשש.

במשך יותר מ 3 וחצי חודשים שאני בבסיס הזה אף אחד לא מסתכל עליי, המבס לא מבין אותי ואף אחד במערכת הצבאית לא מבין אותי לא היה לי למי לפנות.

אז ככה לסיפור באתי קצת באיחור באיזה בוקר אחרי סדרת איחורים ולמרות כל הבעיות בבית אני באמת משתדל להיות במסדרי בוקר המפקד מחנה רצה לעלות אותי למשפט אמרתי לו אתם גועל נפש אתם לא מתחשבים תוציאו אותי עכשיו מצהל המפקד בסיס אמרתי אני לא יכול לעזור לך בצעקה לך למפקד שלך הלכתי למפקד שלי חזרתי איתו למבס הוא לא היה הוא אמר לי תחכה דקה חיכיתי 10 דקות לייד המשרד הלכתי לעבר השביל של החדר אוכל שם ראיתי את המבס והמפקד שלי באים לכיוון המשרד זה היה ממש על השביל של החדר אוכל אמרתי למבס לא מעניין אותי עכשיו אני רוצה פטור מצהל... המב"ס בא תפס אותי ניער אותי והביא לי סטירה יש לי גם סימנים בייד , שתבינו אני רוצה לעשות צבא אבל ברגע שאין מי שיעזור לך ויתמוך בך אתה מיואש מהמערכת ומה שאתה מבקש זה רק תוציאו אותי מפה

האם לצאת מהצבא על נפשי יהווה לי נזק לכל החיים ?
אני ממש מפחד לצאת על נפשי ... תייעצו לי מה לעשות הלאה , תודה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"