כל הזמן אני ובעלי רבים על זה שאני מבקשת ממנו לעשות דברים והוא אומר "בסדר בסדר", לא עושה עד שנמאס לי ואני עושה את זה לבד.
כמו למשל כלים, להוריד את הזבל, כביסה וכו'..
שנינו אנשים עובדים ובין לבין צריך גם לטפל במשק הבית ואנחנו כבר לא בעולם פרימיטיבי שרק האישה עושה את זה והגבר מפרנס! גם הוא צריך לעשות דברים!
אז כן, לפעמים הוא מוריד את הזבל כשהוא יוצא מהבית ואני קוראת לו מהר מהמטבח. אבל הוא לא עושה שום דבר על דעת עצמו ולא חושב בעצמו שצריך לנקות מידי פעם ולהשאיר מסודר.. זה לא קורה באורח פלא, אנשים עושים את זה.
היום התעצבנתי עליו מאוד כי ביקשתי ממנו 5 פעמים לעשות כלים כי המטבח מלוכלך והוא שוב, אמר "בסדר בסדר" ולא עשה. זה היה בבוקר ועכשיו כבר ערב אז צעקתי עליו והסברתי לו איך אני מרגישה לגבי זה והוא צעק עליי חזרה שלו זה לא מפריע ואם לי זה מפריע אני צריכה לעשות את זה ושהוא לא עוזר לי בבית יותר!
הייתי בהלם מהתגובה שלו ואני לא יודעת מה לעשות עם זה עכשיו.. איך מגיבים לתגובה ילדותית כזאת? איך לגרום לו לעזור בבית יותר?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות