אנחנו בצרות כלכליות קשות, הכל הלך לעזאזל בשנייה אחת

שי בן 18 | כתב את השאלה ב-20/10/14 בשעה 21:07

שלום לכם, אני אף פעם לא פניתי לזרים באינטרנט בצורה כזאת אבל אני מכיר את האתר ואין לי יותר לאן לפנות.
שמי שי, אני בן 18 לפני גיוס.
בזמן האחרון היינו טיפה לא יציבים כלכלית -10 בבנק מדי פעם קצת חנוקים אבל לא משהו באמת קשה ובכלל זה מצב שאנחנו מתמודדים איתו כבר שנים. אבל השבוע הזה הכל הלך לעזאזל, פתאום ERN חסמו אותנו לחצי שנה בגלל כמה צ'קים שחזרו, אבא עובד בדואר והמצב שם בכלל זוועה והתחילו פתאום לחזור כל מיני הוראות קבע. זה כאילו הכל הלך לעזאזל בשנייה אחת, פתאום אנחנו כל יום מתלבטים לגבי אוכל כי קניות זה ממש בעיה כרגע, בקושי יש לנו את הכסף לנסיעות בשביל אחי לבית ספר... המצב פשוט נורא. אין לנו אפשרויות להלוואות כי כבר מיצינו הכל וזה חלק מהבעיה כרגע, מהמשפחה זה ממש בלתי אפשרי לבקש כרגע כסף, אין חברים שאנחנו יכולים ללוות מהם... בקיצור הכל אסון. עכשיו אמא שלי באה לספר לי שאבא שלי שוקל למשכן את הבית, הוא בחיים לא לקח משכנתה על אף בית וזה אומר שבאמת אין יותר מה לעשות.
מכיוון שלאף אחד מאיתנו אין נסיון בזה אני רוצה לדעת כמה דברים:
1) לקחת משכנתה זה בעקרון כמו הלוואה על חשבון הבית, אבל אם אנחנו נעשה את זה זה לא פשוט להעביר את החוב שיש לנו ממקור אחד למקור אחר?
2) מה הסיכון שלנו במצב כזה?
3) האם זה בכלל כדאי?
אני ממש ממש מודאג, אני מתחיל לעבוד בקרוב אבל אני לא יודע עד כמה זה בכלל יעזור ובכל מקרה אני מעוניין לשמוע ממישהו שאולי יודע יותר ממני.
מה אנחנו הולכים לעשות?...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"