זה כבר תקופה ארוכה שב הרגשתי שהקשר שלי ושל בן זוגי דועך.
כעת שהחל ללמוד אנחנו פחות מדברים באופן כללי, אינו אומר לי לילה טוב ולא תמיד שואל לשלומי.
כשאנחנו יוצאים רוב הזמן הוא מתעסק עם הנייד שלו, גם כשאנחנו אוכלים. הזמן היחידי שהוא אינו מתעסק עם הנייד שלו זה בזמן סקס.
זה הזמן היחידי ולצערי אני לא נהנית בסקס איתו כלל, זה לא דבר חדש.
כבר הרבה זמן שאני מזייפת אורגזמה אך בזמן האחרון גם אין לי רצון בכלל לשכב איתו כי אני מרגישה שרק לשם כך שנשכב אנו נפגשים ויוצאים ואוכלים ביחד רק כי חייבים.
כן, אני אוהבת אותו אבל ההרגשה שאני לא במקום הראשון וההרגשה שאנחנו לא מוצאים זמן אחד לשני וכשאנחנו מוצאים זמן אז בקושי יש יחס או בא לקיים יחסי מין רק גורמת לי לחשוב על גברים אחרים, לחשוב על שאולי אנחנו לא מתאימים ואין מספיק הערכה כלפי ולחשוב על כך שהסקס שלנו כבר שנה וחצי לא במיטבו וזה לא תקין.
לא יודעת כיצד זה נשמע מהצד, אך אני מאוד מעורערת...
אני בכלל לא יודעת מה לעשות, לא יודעת אם הקשר הזה כבר פג תוקף ואיך בכלל אומרים לבן זוגי שאני לא נהנית מיחסי המין עימו? שאני לא מרגישה מספיק יחס, אולי אני מגזימה?
מה עושים במצב כזה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות