אשתי לא מדברת עם הוריי ורוצה שאני גם לא אדבר איתם, האם להתגרש?

אורן בן 27 | כתב את השאלה ב-14/12/14 בשעה 18:07

אני לא יודע איך לסגנן את זה אבל אני מקווה שתבינו. אז אני אורן בן 27 נשוי 4 שניים ללא ילדים. הקשר שלי עם אשתי הוא בלי קשר לבעיה לא כ"כ טוב יש הרבה מריבות האהבה לא כמו שהייתה, אבל זה דברים שאולי אפשר עוד לסדר. לפניי כשנתיים הייתה מריבה בין אשתי לאחותי שהגיע למצב של הרמת ידיים. אני כמובן הלכתי לצד של אשתי (למרות שזה לא בדיוק היה נכון), וכל המשפחה שלי הלכו לצד של אחותי, כיום אשתי לא מדברת עם כל המשפחה שלי כמובן שלא מגיע אליהם וככה אנחנו חיים, אחת לחודשיים אני נוסע לבקר את הורי לבד (כי הם גרים מאוד רחוק מימני), עכשיו אשתי החליטה שהורי משפעים עלי להתגרש מימנה( וזה לא בדיוק נכון הם רוצים לראות אותי יותר ואומרים שאם היא לא תתן לך אז תתגרש אבל אם הכל בסדר וטוב לך תישאר) והיא לא מוכנה שאני אדבר איתם, זה הגיע למצב של "זה או אני או הם" כמו שאמרתי את הריבים שלנו ניתן איכשהו לפתור, איך את הקטע הזה לא ניתן. והשאלה "מה אתם הייתם עושים?:)

עדכון מאורן, שואל השאלה 2014-12-14 22:22:20

תורה רבה לכל המייעצים עזרתם לי לחזק את החלטה שלי וכנראה זה מה שאני יעשה יפנה להליך גירושין, לאלה שאמרו "סולחה" מצד משפחתי זה בסדר אך אשתי לא מוכנה ולכן גם לא רלוונטי ייעוץ זוגי. על משפחה באמת אסור לוותר, ושוב תודה לכולכם:)
שמור עדכון