זוגיות זוגיות
 
שאלה 55699
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

להמשיך קשר כשאין כמעט משיכה? באופי הוא כל מה שאישה חולמת עליו

כינוי בת 25 | כתבה את השאלה ב-13/01/15 בשעה 19:14

שלום לכולם,

אני יוצאת עם מישהו כמעט חודש ולא הייתה משיכה חזקה על ההתחלה, אולי טיפה.
לא התהפכה לי הבטן מהתרגשות כשאני איתו, אבל אפשר להגיד שבאופי הוא כל מה שאישה יכולה לחלום עליו.
מכיוון שאני יודעת שאני בנאדם מאד בררן (ואני לא רוצה להמשיך להיות כזו כל חיי) החלטתי להמשיך לצאת איתו למרות המחשבות הללו, בתקווה שאולי עם הזמן המשיכה תגיע מתישהו, אבל זה לא ממש מצליח.
אני בדילמה האם לסיים את הקשר ואני פוחדת שאם אעשה זאת לעולם לא אמצא מישהו נדיר כמוהו באופי שככה יאהב ויעריך ואשאר לבד ומצד שני אני לא רוצה להשלות אותו ולפגוע בו ובטח שלא להתפשר!
אני כל הזמן שומעת דעות שונות לגבי הנושא הזה, חלק אומרים שאם אין משיכה חזקה על ההתחלה אז אין שום סיכוי שתתפתח זוגיות וחלק אומרים שאם נמשכים לאופי אפשר לאט לאט להתאהב בבנאדם (גם אם חיצונית לא נמשכים מספיק).
ואני וכמעט כולנו התאהבנו/נדלקנו במישהו שהוא לא הטעם שלנו לפחות פעם אחת, בגלל שהכרנו אותו באופי ולאט לאט נמשכנו יותר.
מה אתם חושבים? תהיו עדינים בבקשה :)

עדכון מכינוי, שואלת השאלה 2015-01-13 19:59:38

לא ציינתי עובדה חשובה, זה החבר הראשון שלי.
דבר חשוב נוסף, אחרי 3 פגישות איתו אמרתי לו שאני חושבת שאנחנו לא מתאימים ולא הרגשתי שהלב שלי מחסיר פעימה, כלומר חשבתי שהוא חמוד ולא מעבר. לאחר מכן הרגשתי שהגעתי להחלטה לא נכונה ופחדתי שאשאר לבד כל חיי בגלל הבררנות המוגזמת שלי.
החלטתי שאני צריכה לנסות עוד קצת ולצאת מהבועה שיצרתי לעצמי, כי אין כזה דבר מושלם.
לא חלף זמן רב ואמרתי לו שאני חוזרת בי והמשכנו לצאת עד שכבר עבר חודש, ובקושי זכורות לי פעמים שלא הפסקתי לחשוב עליו, בעצם כמעט ולא היו כאלו...ממש מעט.
שמור עדכון
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (13) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות