הי שמי מור יש לי שאלה ,
אני בת 22 מעולם לא היה לי קשר זוגי ארוך(חבר)וגם לא סטוץ אני לא בקטע הזה בכלל ,אבל כן יצאתי עם גברים וזה היה לתקופה מאוד קצרה.
אף פעם לא התנשקתי ואם גברים אני באמת מרגישה בנוח ,אבל גבר שהוא מוצא חן בעיניי אני מתחילה פתאום להתבייש והשפתיים שלי מתייבשות גם אם אני אומרת לעצמי להתנהג רגיל וזה סתם עוד משהו זה לא עוזר .
אני בחורה שנראת סבבה אני מאוד מרשימה ,היה לי קטע עם משהו שבהתחלה לא הרגשתי אליו כלום ושהוא התחיל להסתכל עלי אני התחלתי להתבייש עד שהייתי מתחמקת מימנו ושהוא היה מתקרב ושואל אותי למה אני ככה פתאום אני מרגישה את המשיכה אליו בקיצור פספסתי אותו ויש לו היום משהי ואני בטוחה שהוא רצה שיהיה בנינו משהו לפי המון דברים שראיתי אבל הוא נפגע מהיחס שלי עד שהוא התחיל לזלזל בי.
אבל שוב אני אומרת זה לא בכוונה בגלל שאני נרתעת מגבר שמושך אותי אני מפספסת התחלות.
מה לעשות איך להכיר מישהו חדש כי כבר המון זמן אף אחד לא מתחיל איתי,
ואיך להפסיק להתרגש מגברים ולא להרתע ושהשפתיים שלי לא יתייבשו ושאני ארגיש בנוח כמו שאני תמיד עם כל אחד
ואיך לא להתבייש מאותו אדם שסיפרתי עליו ,עד היום אני מתביישת מימנו ולא מסוגלת להסתכל עליו?
תודה לכל העונים מקווה שהבנתם את שאלותיי..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות