שלום, אני ילדה בת 13.
זה יצא קצת ארוך אבל בבקשה תקראו!
אני מאוד רגישה לשינויים גדולים שבאים בפתאומיות.
היום אמא שלי ואבא שלי כרגיל רבו בגלל אחי הגדול.
אבא שלי אומר שהוא חסר עצמאות, חסר ידע ומתנהג בצורה מאוד "חזירותית".
אחי הגדול בן 20, הוא גר בבית (בינתיים) והוא עובד שעות עבודה מלאות והוא נוסע כל יום לכל רחבי הארץ. (על העבודה עצמה אני לא ייפרט..)
הוא יוצא מהבית בערך בחמש בבוקר וחוזר רק בשש בערב. והוא נורא מתעייף וכאשר הוא חוזר הוא אוהב לשבת עם חברים, לשחק במחשב וכו.. החדר שלו מבולגן כמעט תמיד כי בבוקר אין לו זמן ואחרי יום שלם של קילומטרים הליכות אין לו כוח כלל אלה כי לשבת על המחשב.
אבא שלי תמיד כועס עליו על זה וכל הזמן דורש שיהיה לו סדר בחדר. (שלא נדבר עליו, גם הוא לא כל כך משקיע ושומר על הסדר בבית..) הוא גם תמיד רואה את הדברים הרעים באחי ואף פעם לא מזכיר את הדברים הבאמת טובים שאחי עשה למען המשפחה.
אמא שלי כבר אמרה לא פעם ולא פעמיים שעם הוא רוצה שאחי הגדול ישמור על הסדר בחדר, הוא בעצמו (אבא שלי)צריך קודם לשמור על הסדר בבית ואני לגמרי מסכימה עם זה.
היום זה הגיע לשיא! אבא שלי פשוט צעק על אמא שלי והם התחילו לריב ואוזני פשוט כאבו.
אני לא בדיוק יודעת מה קרה בתוך הריב ומה הם אמרו אחד לשני אבל זה הגיע למצב שאמא שלי אמרה:"חבל שאבא שלי מת, ואמא שלי חולה ואין מי שיגן עלי ממך!"
ובסוף היא בבכי הלכה לשירותים והיא אף פעם עוד לא בכתה ככה.
אני בעצמי התחלתי לבכות (גם עכשיו אני בוכה קצת כי כל כך כואב לי לכתוב את זה)
ואחרי עשר דקות שאמא שלי יתאוששה היא אמרה לאבא שלי:"תיקח את הדברים שלך ולך מהבית."
זה מה שכל כך הבהיל אותי והעציב אותי. ואני ממש מפחדת שההורים שלי יתגרשו. (גם הכלכלה שלנו לא בשמים ועם הם יתגרשו זה יהיה חמור יותר)
גם אני רבה הרבה עם אבא בגלל ה"סדר שלי בחדר" אבל גם לי כמעט אין זמן. במיוחד ברבעון הזה של השנה (כל העיניין הזה של המבחנים).
אני קמה בבוקר בחמש בערך, חוזרת הביתה בארבע וישר יושבת לעשות שיעורים, ועד הערב אני מתאמנת למבחנים (התוצאות בכך טובות- בינתיים יש לי ציונים טובים) אבל לאבא שלי לא כל כך אכפת מהציונים, בשבילו הדבר הכי חשוב זה סדר בחדר. זה ממש מעצבן אותי.
וכשאנחנו רבים ואני מעזה לעצמי להוציא מילה אחת להגנתי הוא ישר מתחיל להרוס את הבית (בכוונה הישרה של המילה) הוא שבר את אחד המדפים במקרר. ופעם פשוט זרק את כופת החיסכון שלי (שהיא מנחושת) בטעות על הרגל של אמא שלי ואפילו לא ביקש סליחה.
אני חושבת עכשיו על מה שכתבתי והבנתי- אבא שלי הוא לא בן אדם. אבל בכל מקרה, הוא אבא שלי. בינתיים הוא נשאר בבית.
בבקשה תעלו את השאלה כמה שיותר מהר כי אני לא יודעת מתי הוא יחליט ללכת, אולי בעוד חמש דקות.
מה לעשות?! עם מי לדבר?! מי מי אפשר לבקש עזרה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות