עשיתי הפלה לבד וחבר שלי בכה וכעס עליי, מה לעשות?

אנה בת 17 | כתבה את השאלה ב-05/06/15 בשעה 18:30

כל התקופה האחרונה הייתה מטורפת.. אני בכיתה י״א וחבר שלי בצבא לוחם. כשהתחלנו לשכב הייתי לוקחת גלולות, הייתי מקפידה וגם אם שכחתי אחת פעם ב תמיד זה היה ל-12 שעות והיינו שוכבים והכל היה בסדר. חבר שלי חזר מהצבא בסופ״ש, ועשינו אהבה כל הלילה והיה מדהים. ואז הוא חזר לצבא כבר בראשון. שבוע אחרי בול, ביום שישי ושבת היה לי קצת דם לא כמו של מחזור. קצת דאגתי וחשבתי שזה בגללו, כי אולי נפצעתי וזה משהו פנימי אז קבעתי תור לגיניקולוג. כל השבוע היו לי תסמינים וזה נשמע מפגר אבל לכל דבר מצאתי סיבה.. היה לי חם כי קיץ, הייתי עייפה כי יצאנו עד מאוחר, כאבי גב כי אני הרבה על עקבים, בחילה מהפירות שאכלנו בים.. בקיצור לכל דבר היה הסבר ובכלל לא דימיינתי שיש מצב להריון. ואז אחרי שבוע באתי לבדיקה והתברר שאני בהריון שבוע 5.. מסתבר באותו סופ״ש גם בייצתי, גם שכחתי גלולה שבוע לפני, וגם האיכות זרע של חבר שלי הייתה טובה כי לא שכבנו מלא זמן או משהו כזה.. ככה הרופא אמר וגם באותו יום הייתי אמורה לקבל ולא קיבלתי אפילו לא שמתי לב. ישר נלחצתי ברמות ואמרתי לו שאני רוצה להפיל מיד. הוא נתן לי בדיקות דם ויומיים אחרי חזרתי למרכז ועשיתי הפלה בכדורים בפרטי. לא סיפרתי לאף אחד, כל כך התביישתי.. פחדתי ממה חבר שלי יחשוב ושלא יסמוך עליי יותר. התקשרתי אליו כמה פעמים לפני שלקחתי את הכדורים והוא לא ענה. הוא בצבא אין עם מי לדבר. אחרי שהכל נגמר החלטתי שאני לא מספרת כלום. ואז היה שבוע שלם של כאבי בטן ולא הפסקתי לדמם.. ואסור סקס אחרי הפלה. ואז הוא חזר אתמול בערב ובא אליי. ישר התחיל לנשק אותי ואמר כמה הוא התגעגע אליי, שהוא אוהב אותי. פתאום התחלתי לבכות בטירוף, כאילו הוצאתי הכל.. עד אותו רגע לא בכיתי אפילו פעם אחת, שיחקתי אותה כאילו הכל בסדר.
שראיתי אותו הכל נשבר. די כמה אפשר להחזיק בפנים.. סיפרתי לו והוא ישר חיבק אותי, כולי בוכה והוא מרגיע ואומר שהכל בסדר, שהוא כאן איתי. אחרי כמה דקות התנתק מהחיבוק קם ויצא מהחדר. ירד למטה הלכתי אחריו פתאום אני קולטת שהוא בוכה.. רציתי למות. חיבקתי אותו והוא שאל ״למה יפה שלי למה״ ושהוא לא שופט אותי, פשוט כואב לו. אחר כך הוא נשאר לישון איתי, ליטף אותי כל הלילה ואני בוכה בלי סוף. נרדמנו מחובקים ועכשיו הוא קם.. העיר אותי ואמר שהוא צריך לחשוב. עכשיו הוא הלך ואני מרגישה שהרסתי הכל. אני כותבת את זה ובוכה שוב בבקשה תעזרו לי מה לעשות.. בא לי למות

עדכון מאנה, שואלת השאלה 2015-06-13 19:43:34

הי תודה על העצות לכולכם!
היה לי שבוע לא קל בכלל.. אחרי שקמנו בשישי והוא אמר שצריך לחשוב לא דיברנו כל היום. שבת בבוקר הוא התקשר בא אליי וטיילנו ברחוב שלי, הלכנו ברגל לים ובחזרה רק שנינו כל היום. סיפרתי לו הכל מההתחלה, איך גיליתי ומה היה עד ההפלה עצמה. זה היה ממש קשה להיזכר בהכל ולא הפסקתי לבכות.. חבר שלי רק נישק אותי ואמר שזה טוב שאני מוציאה ועם הזמן זה יעבור.. הוא רצה שאני אספר להורים חברות אמרתי לו שאין מצב. בלילה שנפרדנו לפני שהוא חוזר לבסיס הוא אמר שהוא לא יכול להשאיר אותי ככה ושהוא רוצה שאני אלך לדבר עם פסיכולוג או משהו ושהוא דואג לי. אני ממש לא מאמינה בזה אני אחת שמתמודדת עם דברים לבד.. מאז לא דיברנו הוא בצבא כרגיל. אני ממש מתגעגעת אליו והזמן לא עושה את שלו. מבחוץ אני כמו תמיד, לא מראה כלום. אתמול הייתה מסיבה של ידידים וברגע האחרון הברזתי, הרגשתי נורא, רציתי לישון ולא לחשוב על כלום. אני בחורה כיפית בדרך כלל, קיץ תמיד בביקיני, רוקדת, יוצאת, מתאפרת.. למי יש כוח לזה. רק רוצה שחבר שלי יחזור לבכות לו להתפרק אצלו.. אני אוהבת אותו כל כך ורק המחשבה על זה שכואב לו הורסת אותי. גם בפעם הבאה שהוא יחזור סביר להניח שנעשה סקס.. מצד אחד אני רוצה להרגיש אותו כבר ומצד שני מתה מפחד אחרי כל מה שהיה. בבקשה תיתנו לי עצות איך להתמודד לבד עד שהוא יחזור.. תודה לכולם אתם מקסימים
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"