זוגיות זוגיות
 
שאלה 74180
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

יש לו אגו והוא משחק משחקי כבוד ולא מבין שזה סתם פוגע בקשר שלנו

ליה בת 18 | כתבה את השאלה ב-06/06/15 בשעה 11:33

שלום לכולם.
קוראים לי ליה ויש לי ידיד שאני מכירה אותו שנה בערך אבל לאחרונה.. נגיד לפני שבועיים התחלנו לדבר ולקדם את הקשר מידידות לחברות כזה.
בהתחלה היינו מדברים מלא והיה ממש כיף והוא היה נחמד והשיחות זרמו והוא החמיא לי ואם לא היינו מדברים יום אחד הוא היה כותב לי "באמא את חסרה לי וקשה להעביר יום אחד בלי לדבר איתך" וזה ממש היה מחמיא לי וגם אני הבאתי לו יחס מדהים.
הבעיה מתחילה כאשר נפגשנו.. הוא כאילו ציפה שאני אנשק אותו אך מצד שני אני ציפיתי שהוא יעשה את הצעד הראשון וכך יצא מצב שאף אחד לא עשה כלום.
חזרנו לבית ואז הוא אומר.. "אני יודע שרצית לנשק אותי, ראיתי את זה" והתעצבנתי ואמרתי לו "חחחח אה באמת? ככה אתה חושב? אוקי.."
מפה לשם היו עוד כמה פגישות ואף אחד לא ניסה לנשק אף אחד.
ואיכשהו הפגישות האלה הפכו ליבשות , והוא לא דיבר איתי בכלל בהודעות ואם היה מדבר זה "מה קורה.. מה חדש.. וביי" או לפעמים בכלל הוא היה מתעצבן על שטויות ומחפש לריב איתי.
וכשהיינו נפגשים הוא היה שותק ולא היה לו על מה לדבר ואני ניסיתי לפתח שיחות וניסיתי לשאול אם קרה משו אבל לא.. הוא המשיך באדישות המגעילה שלו.
בסוף כתבתי לו הודעה.. כל מה שאני חושבת עליו ועל זה שבהתחלה היה מושלם ואז הכל נהרס איכשהו והוא סתם ייבש לי את החיים! כתב לי "את מעצבנת אותי ואין לי כוח לדבר עכשיו"
קיצר אחרי כמה ימים חברה שלי שולחת לו הודעה (כי אותי הוא מסנן מישום מה) ושואלת אותו מה קטע... מה נסגר איתו והוא אמר לה "אני לא חוזרת על אותה טעות, אפחד לא ישחק איתי משחקים. הכבוד שלי מעל הכל"
וואי איזה אגואיסט באיזה קטע הוא אומר את זה??
תסבירו לי בבקשה מה זאת השטות הזאת שהוא "דוגל" בה ואיך אני גורמת לו לענות לי בהודעות כי אני רוצה להיות בקשר איתו אפילו שהוא דפוק רצח..

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות