הוא מדריך פיק אפ ואני חושבת שהוא פתאט, זה מגעיל אותי; מה הלאה איתו?

Lolipop בת 21 | כתבה את השאלה ב-21/06/15 בשעה 14:25

היי לאסקפיפול

לפני כמה שבועות יצא לי להכיר במסיבה מישהו מפה לשם החלפנו מספרים ודיברנו. עד פה הכול טוב ויפה עד שהוא אמר לי שהוא מדריך פיקאפ או במילים אחרות "חרטטן" (לפי דעתי) מאותו הרגע אם היה לי סוג של רגש של חיבה אליו אז הכל התבטל וכל מה שעכשיו אני מרגישה אליו או חושבת עליו זה שהוא פתאט. אני יודעת שיש כאלה שהם בעד פיקאפ ויש לזה כמו כל דבר אחר טוב ורע אבל בתור בליינית יצא לי להיתקל בבחורים שהם רק בקטע של פיקאפ ושהן באים למסיבות רק בשביל להתאמן שם על הבנות וזה דבר שנורא מרתיח אותי כי יצא לי לראות איך בחורים כאלה מתחילים עם קבוצת בנות א' ואז עוברים לקבוצות ב' ג' ד' ואז פשוט נעלמים כי הם לא מחפשים את זה כרגע וכל מה שהם עשו זה להתאמן על כל הקטע של הפיק אפ וזה נורא מרתיח ומגעיל אותי. כי גם כל הקטע של הפיק אפ זה תעשה ככה תקבל ככה ועוד דברים אחרים וזה ממש לא נכון. ראשית זה מעליב אותי בתור אישה ושנית זה מראה עד כמה הגבר הוא פתאט שהוא לא מסוגל לגשת לאישה ולהתחיל איתה על דעת עצמו ולראות לאן זה יתפתח אלא אם כן מישהו יאמר לו מה לעשות -_-.

האם רק אני חושבת ככה?! שבנים שמשתמשים בפיקאפ כדי להשיג בחורות הם פתאטים?! האם הביטחון המזויף הזה שהם יוצרים לעצמם באמת עוזר להם?!

אחרי הכול בנות קולטות שמשהו שקרי במה שהבחור משדר ואומר.