שלום אנשים אני לא ממש יודעת איך הדברים הולכים פה אז אני מקווה שתצליחו לעזור לי.
חבר שלי טס חודש הבא לתאילנד עם כמה חברים (חלקם בזוגיות) לכמעט חודש ואני מתה מפחד!!!
ידעתי שהם מתכוונים לטוס אבל חשבתי שהרבה יותר מאוחר ופתאום זה כאן וזה קורה. הם היו אמורים לטוס ביולי הבא ופתאום נכנס להם איזה ג׳וק לראש והם הקדימו אותו בטירוףףף!
אני יודעת שלא כל הגברים בוגדים בתאילנד ומי שרוצה לבגוד יכול לבגוד גם בארץ ולא חייבים לטוס בשביל זה וכל זה אבל אני עדיין מפחדת. מה אם הוא יכיר שם מישהי שתמצא חן בעיניו יותר ממני? מה אם החודש הזה בלי סקס ישפיע והוא יבגוד מהחרמנות?
אני לא חושבת שאנשים שנמצאים במערכות יחסים צריכים לנסוע למקום כזה בלי הבני זוג. למה גבר שנמצא במערכת יחסים טובה צריך לנסוע למקום כזה שהוא בהגדרה שלו המקום לרווקים שרוצים להתפרק ולז**ן כל מה שזז? אני בחיים לא אגיד לו לא לנסוע כי אני לא רוצה שבעוד כמה שנים הוא ישתמש בזה שהוא לא נסע בגללי כקלף או שהוא ירגיש איזה פספוס אבל כל המקרה הזה שם אותי בסיטואציה ממש לא נוחה.
אני לא יודעת איך להרגיע את עצמי ולא לחשוב על הדברים האלה וכל מה שעובר לי בראש זה שיש סיכוי שהקשר הזה ייגמר אחרי הנסיעה הזאת בגלל דברים שיקרו שם או שיקרו שם דברים שהוא בכלל לא יספר לי עליהם!!
יש פה בנות שעברו את המצב הזה עם החבר? מישהי שיכולה לתת טיפים להירגע?
הקשר הזה הוא הכווווווול בשבילי ואם אני יאבד אותו אני לא ארגיש שלמה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות