ביסודי לא היו לי חברים ותמיד ירדו עלי ועל המראה החיצוני שלי. אבל לא היה אכפת לי. הייתי יושבת לי לבד וקוראת ובסוף שנה החלטתי שזה לא צריך להיות ככה וניסיתי לעמוד על שלי והצלחתי.
עברתי לחטיבה והתחברתי עם 5 בנות ממש מקסימות והיינו חבורה והתחברתי עם עוד ילד שהיה החבר הכי טוב שלי, והתחברתי עם כל הכתה ועוד מלא ילדים.
אבל רבתי עם אחת מבנות החבורה והיא עושה עלי חרם.. היא הרחיקה ממני את כל החבורה שלנו, רבתי עם החבר הכי טוב שלי, ואף אחד לא מדבר איתי בכתה. החלטתי להכיר חברים מהשכבה והתחברתי לכמה בנות אבל אז גם הן שמעו על החרם והתרחקו ממני. אנחנו בצפר צומח ואנחנו ניהיה מחזור א׳ אז אין עוד ילדים בבית ספר שלי אז התחברתי לבנות מבית ספר אחר-שהן חברות של ילדים מהכתה הקודמת שלי אבל הן מתעלמות ממני כאילו אני אוויר ולא מדברות איתי. אז הכרתי חברה מעיר אחרת והיא מסננת אותי ולא מדברת איתי.
מה לעשות? אני הבעיה? אני באמת לא יודעת אשמח לעזרה מכולם ואני חדשה אז אני לא ממש מבינה פה.
תודה רבה לעוזרים ואשמח אם לא תיהיו קשוחים מדי
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות