היי.
מאז שהייתי ביסודי הרושם הראשוני שלי היה ממש מטעה.. הייתה לנו ביסודי פעילות כזאת ,שבה כל אחד היה צריך לרשום על השאר מה הוא חשב על אותו ילד בפעם הראשונה שראה אותו. בלי שקרים. אמיתי. היו לנו בכיתה אז 25 ילדים ,ו 22 ילדים מתוכם רשמו עלי שבפעם הראשונה שבה ראו אותי,הם חשבו שאני סנובית\אגואיסטית.
גם במקיף,הייתי עם חברת ילדות שלי( הכרנו מאז גיל 3,ככה שלא השארתי עליה רושם ראשוני גרוע),שסיפרה לי שבהתחלה החברות האחרות שלה חשבו שאני ממש סנובית.
אני לא יודעת מה לעשות,חשבתי מה בהתנהגות שלי או במראה שלי גורם לכולם לחשוב ככה ..אני לא רוצה להשתנות אבל גם לא רוצה להשאיר רושם כזה. נכון כשמכירים אותי יותר כבר מפסיקים לחשוב ככה (אני מקווה) אבל זה עדיין מאוד מבאס אותי.ניסיתי לדבר על זה עם ההורים שלי והם בכלל לא התייחסו לזה. אני יודעת שאלה שטויות ,ויש בעיות הרבה הרבה הרבה יותר חשובות מהבעיה הקטנה הזאת.
מה לעשות ?להשתנות?אולי זה בכלל לא משנה ולהישאר כמו שאני?
סליחה על החפירה והכל ותודה מראש...
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות