אני משתחרר בקרוב מצה"ל ולא יודע מה לעשות עם עצמי, אין לי שום מטרות או תשוקות

דור בן 21 | כתב את השאלה ב-11/10/15 בשעה 17:44

אני בן 21 משתחרר בקרוב מאוד מצהל.
אין לי תוכניות לשחרור, לא מטרות, אין לי תשוקה לשום מקצוע, יש לי חוסר ביטחון מטורף בעצמי בגלל כמה דברים.
אחד זה הדבר הזה שמלווה אותי כל החיים וזה עודף משקל, נכון בצבא ירדתי 25 ק"ג אבל ועדיין נשארתי בעודף וקשה לי מאוד להוריד את זה וזה מלווה אותי בכל מהלך.
דבר שני זה שאין לי חברים בכלל! היו לי חברים טובים מאוד אתיופים (גם אני אתיופי) שזרקו אותי בגלל שלא הייתי אטרקטיבי מספיק. לא כריזמטי ולא מצחיק ולא יודע מה. זה משאיר לי חסר ענקי בלב, כי לא לצאת לשום מקום מכיתה י' משאיר אותי חסר חוויות וניסיון לעומת שאר האנשים בגילי ואני מרגיש פער בקטע החברתי כאילו שטני עוד ילד וכולם התקדמו כי ראו דברים.
דבר שלישי זה שגיליתי רק בצבא שיש לי בעיות דיבור מעצבנות. קצב דיבור מהיר, בגלל בעיות בשיניים הפה שלי מוטה לצד אחד ומשבש את כל הדיבור, הפה מתמלא ברוק ויש לי קושי לבטא אותיות מסויימות. זה הדבר שגמר אותי והסיבה שלרוב אני מעדיף לא לדבר בכלל גם כשיש לי מה להגיד כדי שלא יראו שאני מקבר כמו דיסלקט.

אני בנאדם כבוי, אין לי הרבה שמחת חיים, חסר אנרגיה. אני משתחרר בקרוב ואני לא יודע איך למצוא למה הלב שלי נמשך. מה אני יכול לעשות בעתיד, מה מתאים לי?

איך אני מוצא את הסיבה הזאת לקום בבוקר, איך אני מוצא את החברים, שמחת חיים? אני רוצה דף חדש.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"