זוגיות זוגיות
 
שאלה 9346
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

השוואה ביני לבינה

ילנה בת 26 | כתבה את השאלה ב-09/07/13 בשעה 13:47

היי,

התחלתי זוגיות חדשה יחד עם זאת אני גוררת איתי זה זנב מהעבר, יזיז שהיו לי רגשות כלפיו הוא לא יכול היה לתת לי את מה שאני צריכה אז חתכתי. מדי פעם היינו מתכתבים מתוך הרגל בקטע ידידותי.
והוא כל הזמן התעניין בבחור ובהתקדמות הקשר. בהתחלה לא הייתי סגורה על הבחור החדש. ובימים האחרונים ממש התחלתי להיפתח ולהיקשר אליו רגשית ופיזית. והיזיז כנראה הרגיש. תיחקר אותי קצת וכשעניתי לו, שזה התחיל לתפוס בקטע רציני. משום מקום הוא העלה שהוא הכיר מישהי לפני מס שבועות (לא אמר לי אז זאת) וכמה שהיא ככה וככה.. ושזה בא לו מתוך רגש בניגוד שאיתי הוא לא הרגיש דבר ופעל מתוך ההיגיון. בהתחלה חשבתי שהוא עושה לי קטע שאני יקנא, אז זה הצחיק אותי. עד שהא התחיל לעשות השוואה ביני לבינה ואמר לי: את צריכה להתנהג יותר ככה כמוהה עם החבר שלך.
אז התעצבנתי עליו ופוצצתי את השיחה למרות ניסיונות שלו להרגיע אותי.

טוב לי היה עם הבחור החדש אחרי השיחה הזאת הרגשתי שהוא מוריד לי את הביטחון לריצפה. וגרם לי לתהות אולי אני באמת כזאת קשה ומלחיצה ומצד שני הוא הכיר מישהי ביום אחד וכמה שיחות אפלטוניות גרמו לו להתאהב. ואני "מפחדת" שהחבר שלי יחשוב גם ככה וירד לו ממני.

אחרי אתמול הוא בטוח שנפגעתי ואני מקנאה ובמה שהיא. ואני רוצה להחזיר את הכוח לידיים שלי ולהראות שהיא לא מזיזה לי אני זאת אני. השלה איך לעשות זאת????

תודה

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות