למה שום דבר בחיים לא מצליח לי? אני על סף התמוטטות נפשית כבר

שבור בן 25 | כתב את השאלה ב-18/10/15 בשעה 12:54

אני על סף התמוטטות נפשית כבר.
אני תכף בן 25 רווק בלי עבודה מסודרת..
לא מצליח לי עם בנות בכלל ואני מנסה בכל דרך אפשרית. אני מודע לזה שאני חסר ביטחון אבל מנסה כמה שיותר להדחיק את זה. אני נראה טוב יודע להתלבש ולהשקיע בעצמי אבל מרגיש שכל זה לשווא.. לכל החברים שלי כבר יש חברות ו2 מהם כבר נשואים ואני עדיין תקוע בחיים שלי וזה פשוט מחרפן אותי מה אני עושה לא בסדר?
אולי אין לי עבודה מסודרת אבל אף פעם לא הייתי במינוסים וידעתי לרכוש לי אוטו על רמה ויודע להינות מהכסף שאני מרוויח וגם לחסוך ממנו לעתיד. ואנשים שטיפה חסרי אחריות שאני מכיר עדיין מתקדמים ומכירים בנות ונכנסים למערכות יחסים רציניות.
ולי פשוט כלום לא הולך. למה???
אני מתחיל להרגיש שכבר אין לי תקווה ואין לי לאן לשאוף. ההורים שלי לא מראים לי את זה אבל אני יודע שאיכזבתי אותם כל כך וגם הם כבר הפסיקו לצפות שאני אביא להם כלה אבל אני באמת עושה הכל וחושב על זה כל הזמן כי אני כל כך רוצה להתאהב כבר במישהי ולתת לה חיים של מלכה!!
אבל למה יש לי מזל כזה רע ומה אני עושה לא בסדר?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"