איך זוג צעיר וחרוץ יכול להגיע לצאת מהשכירות ולקנות בית?

נחמה בת 28 | כתבה את השאלה ב-17/11/15 בשעה 21:24

שלום לכולם :)
אני ובעלי לקראת גיל 30 עובדים כמו חמורים ומתקשים להגיע לחסכון ראוי.
שנינו לא למדנו ובכ"ז בגלל מאמצי על משתכרים כראוי (סביב ה15 ++לחודש נטו)
יש לנו החזרי חובות של 3500 ₪ בחודש ושכירות אנחנו עומדים בכל ההתחייבויות שלנו אך מתקשים לחסוך מעבר ל3500 הללו שעפים להלוואות
חשוב לי לציין כי ההלוואות האלו נובעות בעיקר מעסק משותף שהיה לנו ולא צלח וכעת גובה החוב הוא בערך 110000 ₪
אין לנו עזרה מההורים ואין לנו אפשרות לגור איתם.
אני בטוחה שאת הבעיה הזו יש לזוגות רבים שמעוניינים להגיע לבית אך הפחד הזה שאין לנו התחלה לקורת גג מדיר שינה מעיניי.
אני מפחדת להיכנס להריון מפחדת להגיע למצב של עוני
מפחדת לחיות בשכירות כל חיי.
1.חשוב לי לציין כי בכל חודש אני מתקצבת אותנו לכל דבר ומשתדלת לא לזוז מהתקציב
(עובדת המון עם אקסלים) ויחד עם זאת אני לא מצליחה להתקדם עם החיסכון החודשי .
2.בנוסף אנחנו ממש לא חיים חיי פאר.חיים צנוע וטוב.
3.לצערי אין לי או לבעלי אפשרות להכניס עבודה נוספת ללו"ז....עובדים מסביב לשעון
4.העבודות של שנינו רחוקות מהבית אז אנחנו חייבים להחזיק רכב 1
בעלי המקסים עושה ככל שביכולתו כדי להכניס כמה שיותר כסף
הוא עובד בעבודה טובה ומתקדם שם לאט לאט .
גם אני בעבודה טובה מאוד ברוך ה' .
אבל ככל שנוקפים החודשים אני לצערי מבינה שככה לא נגיע לבית...
אני מאוד אשמח לכל עצה מכם כי כרגע הדבר היחיד שמלווה אותי זה חרדה מהעתיד. מאיך ייראו החיים שלי בלי דירה והתסריטים שרצים לי בראש הם איומים.
תודה לכל מי שטרח וקרא אני מעריכה זאת :)
ואשמח לכל טיפ ממי שעבר את המסלול הקשה הזה.

עדכון מנחמה, שואלת השאלה 2015-12-10 20:22:04

חברים רציתי להודות לכולכם
העצות והטיפים שנתתם עודדו אותי מאוד הצלחתי לסגור סכום לא מבוטל מההלוואה (כמעט 20000) והחלטתי להמשיך ולהתאמץ להתקדם בעבודה שלי ולדחוף את עצמי לתת את כולי לטובת המטרה. הבנתי שלא אשנה את החוק אבל אוכל לשנות את עתידי
בעזרת עבודה קשה מאוד סבלנות ואיפוק.
ריגש אותי שהתאמצתם לתת פתרונות יצירתיים שהשקעתם מזמנכם. זה הרבה מאוד בשבילי.
תודה רבה :)
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"