בן זוגי ואני לומדים שנינו באוניברסיטאות שונות תארים עמוסים. הוא גר במעונות שם, ואני גרה בבית. הוא נמצא ממני במרחק של שעתיים אוטובוס, אבל אין לו באמת זמן שאבוא לבקר.
אני ישנה אצלו כל סופשבוע שהוא חוזר בו.
אנחנו ביחד 7 חודשים ברצף, הייתה הפסקה של שנה וחצי שלפנייה היינו יחד שנה וחצי. סך הכל אנחנו חלק נורא משמעותי בחיים זה של זה כבר 4 שנים.
הוא פגש שם אנשים חדשים, מבלה, לומד קשה.. אין לו יותר מידי זמן למשפחה שלו ובטח שלא אליי, אנחנו מדברים כרבע שעה ביום.
לי גם יש את הצרות שלי והראש שלי מוטרד המון מדברים שקשורים ללימודים, למצב כלכלי וכדומה.
אני לא מרגישה אותו מספיק (נפשית, ריגשית ופיזית), הוא לא מרגיש אותי מספיק. רע לי מאז שהוא הגיע לשם וגם הוא אמר לי כבר כמה פעמים שהוא רוצה להפרד מפני שהוא לא מרגיש אותי מספיק.
הוא דיבר על בנות זוג של אחרים שהן עושות בשבילם יותר אבל לא היה מוכן לפרט.
אני אוהבת אותו, אני נותנת לו המון, אבל לא מספיק.. והשבת הזאת איתו זו הנחת שלי, הוא הבן אדם הכי יקר לי בעולם ולגמריי האחד שלי, עברנו המון ביחד .. אני לא רוצה שנפרד. ואין לי מושג מה לעשות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות