לבוא למסיבת סוף שנה של העבודה?

עינת בת 21 | כתבה את השאלה ב-24/12/15 בשעה 22:07

שבוע הבא מתקיימת מסיבת סוף שנה של העבודה שלי. אני מאוד אוהבת את האנשים שם, הם נחמדים ומדהימים אליי אך לצערי רק במסגרת העבודה. הם כולם מגובשים כבר המון זמן ואני לא מרגישה קשורה אליהם מחוץ לעבודה. אני מתלבטת מאוד אם לבוא. אין לי איך להגיע בעיקרון, אין לי רישום או אוטו. האופציות שלי זה או אוטובוס ולסבול נסיעה של שעה לפחות או לשאול בנות איך הן מגיעות ולנסות להצטרף אליהן. יש עובדת שנורא התחברנו והיא מחוברת מאוד לאחמשית החמודה והן חברות טובות ואני מנחשת שהאחמשית תבוא ותקח אותה מהבית עם האוטו שלה (המסיבה בעיר של האחמשית) והעובדה גרה גם בעיר שלי. הקטע הוא שאני נורא ביישנית בקטע הזה, אני מרגישה לא נעים ומרגישה לא קשורה. אין לי חברות בכלל מחוץ לעבודה וזה ממש מתסכל אותי, אני נורא רוצה לצאת אבל קשה לי כזה להפתח ולא נעים לי שיסיעו אותי. בקיצור מה לעשות?

עדכון מעינת, שואלת השאלה 2015-12-24 22:11:31

בדיוק עכשיו קיבלתי הודעה מהמנהלת אם אני מגיעה אז כתבתי לה "רוב הסיכויים שכן, אם יהיה לי איך להגיע" אז היא כתבה לי "זה לא בעיה יש הרבה עם אוטו" אז אישרתי ואמרתי שאגיע. אז עכשיו לא נעים לי ואני חייבת להגיע.. אז אין לי הרבה ברירות אני אשאל אנשים איך הם מגיעים למרות שממש לא נעים לי כזה (לאדעת להסביר אולי אני מוזרה) ואקווה לטוב.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"