היי פיפל...
נמאס, פשוט נמאס!!!!
אם עוד פעם אחת אני אשמע את אמא/ אחות/ גיסה/ חברות/ עולם על נושא משפחה שמורכבת בעיקר מזוג, שלושה ילדים ובית.....
נמאס לי שכל הדיבורים הופכים להיות על נשים בני עשרים וכמה על חתונה.. כשיש זוג עם שני ילדים אז מה עם השלישי, כשיש דירה שכורה אז מתי בית? וכו וכו'
למה מי אמר שלהחתחתן זה כזה טוב!?!?!?! למה אי אפשר להיות מאושר בלי חתונה!?!? אולי יש אנשים שלא רוצים להתחתן ואם כן אז בלי ילדים? מי החליט שמי שאין לא שלושה ילדים אז עוד לא סגור העניין?!!? למה מה זה שלושה ילדים? מספר מזל!?!? מי החליטשאושר נמדד במשפחה טיפוסית כזאת? ועד שאין את זה אז ה"בן אדם" לא מסודר? מי החליט שכדי לתת נחת צריך להתחתן ולהביא ילדים? אז אוקי נניח וזה יעשה.. אז זהו מאושרים והכל טוב עכשיו? למה אי אפשר פשוט לאחל לבן אדם אושר? וכדי לעשות נחת פשוט לאחל לו שיהיה מאושר ושיעשה מה שעושה לו טוב?
חשוב לי לציין שאני לא באה בנימה שאני מגנה מי שזה באמת חלום חייו.. אני רק אומרת שיש כאלה שזה לווא דווקא.. יש שיגדו פה את בת 21 ומה את מבינה.. אני מבינה דבר אחד! דייייייי לרעיון הכללי ה"הכרחי הזה" דיי. כל אחד שיעשה מה שטוב לו.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות